• info@ramzarz.info
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۲

بیت کوین اولین رمز ارز غیرمتمرکز جهان است که بر مایه یک بلاک چین عمومی تراکنش‌ها را از مسیری امن و تایید شده ثبت کرده و مبادلات را تحقق می‌بخشد. تمام این فرآنید توسط یک ساختار کاملا غیرمتمرکز صورت می‌گیرد. بیت کوین در واقع بنیان‌گذار صنعت بلاک چین و دنیای رمز ارزها محسوب می‌شود.

بیت کوین در ژانویه ۲۰۰۹ توسط یک برنامه‌نویس (یا گروهی از برنامه‌نویسان) ناشناس طراحی و پیاده‌سازی شد. این فرد یا گروه فعالیت‌های خود را با نام Satoshi Nakamoto معرفی کردند و همچنان نیز هویت آن‌ها مخفی است. این شبکه همتا به همتا بدون نیاز به مدیریت مرکزی، یک سیستم پرداخت و دریافت گسترده و جهانی را پایه‌گذاری کرد. شبکه بلاکچین بیت کوین به شکل Bitcoin نوشته می‌شود و توکن آن تحت عنوان bitcoin معامله می‌شود.

هر بیت کوین به ۱۰۰ میلیون ساتوشی قابل قسمت است. ساتوشی کوچکترین واحد رمز ارز بیت کوین است. این امکان طراحی شده است تا هر فردی با هر اندازه‌ای از دارایی (حتی خیلی کمتر از یک دلار) نیز بتواند به خرید و فروش بیت کوین وارد شود.

برای دریافت سیگنال بیت کوین کلیک کنید!

تحلیل قیمت بیت کوین (BTC) در تاریخ ۲۲ مرداد

بازار بیت کوین طی دو هفته گذشته در یک محدوده تعادلی واقع شده است و بین ۲۹ تا ۳۰ هزار دلار نوسان می‌کند. میزان عرضه و تقاضا پس از جهش صعودی یک ماه پیش کاهش یافته و با نرخ برابر پیش می‌رود. همین امر سبب شده تا خریداران اجازه کاهش بیشتر قیمت را ندهند و فروشندگان از شکست مقاومت ۳۲ هزار دلاری جلوگیری کنند.

تحلیل قیمت بیت کوین (BTC) در تاریخ ۲۲ مرداد

همانطور که در نمودار روزانه قیمت مشاهده می‌کنید، بیت کوین در حال حاضر با قیمت ۲۹۴۷۰ دلار معامله می‌شود. این منطقه قیمتی به دو دلیل بسیار حساس و ویژه محسوب می‌شود. میانگین متحرک ۳۰ روزه در سطح ۲۹۴۹۰ دلاری واقع شده و در حال حاضر نقش یک مقاومت کلیدی را بازی می‌کند، از طرفی سطح ۲۹۵۰۰ دلاری نیز بر مبنای سوابق قیمتی اخیر، یک سطح مقاومت کلیدی محسوب می‌شود. بنابراین رفتار نمودار قیمت در مواجهه با این سطح قیمتی تعیین کننده ادامه مسیر قیمت خواهد بود.

اگر خریداران همچنان در عبور از سطح ۲۹۵۰۰ دلاری نا‌موفق باشند، قیمت روند کاهشی خود را به سمت حمایت ۲۹۰۰۰ دلاری آغاز خواهد کرد. این محدوده حمایت کلیدی چند هفته اخیر بیت کوین محسوب می‌شود. این سطح نقطه خوبی برای ورود به معاملات خرید نیز هست. اما اگر خریداران بتوانند از مقاومت ۲۹۵۰۰ دلاری عبور کنند، اهداف بعدی افزایش قیمت، ۲۹۷۰۰ و ۳۰۱۰۰ دلار است. همانطور که گفته شد مقاومت نهایی محدوده و سقف دوره اخیر نیز ۳۱۹۰۰ تا ۳۲۱۰۰ واقع شده است. با توجه به رفتار قیمت در مواجهه با سطح فعلی می‌توانید وارد معاملات خرید یا فروش شوید.

ارزش بیت کوین (BTC)

ارزش هر واحد بیت کوین در بازار نوسانات زیادی را تجربه کرده است و به طور کلی بازار رمزارزها پرنوسان‌ترین بازار مالی بزرگ در جهان است. با این روند کلی ارزش این سرمایه بهترین عملکرد را در میان دیگر سرمایه‌های قابل مبادله در بازارهای مالی دارد (سهام و اوراق قرضه). بیت کوین طی تاریخ خود، افزایشی ۹۰۰۰۰۰۰ درصدی را ثبت کرده که در تاریخ سرمایه‌های قابل مبادله بی‌نظیر است. این افزایش طی سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ اتفاق افتاد.

روند استخراج بیت کوین در ابتدا با نرخ ۵۰ بیت کوین به ازای هر بلاک ادامه داشت. به شکل میانگین در هر ۱۰ دقیقه یک بلاک پردازش می‌شد. به عبارتی نرخ افزایش ذخیره در گردش بیت کوین ۵ بیت کوین در دقیقه بوده است. این روند تا نوامبر ۲۰۱۲ که اولین فرآیند نصف شدن پاداش‌ها (Halving) اجرایی شد، ادامه یافت. ساتوشی ناکاموتو این مکانیزم را برای حفظ ارزش بیت کوین طراحی کرده است. به ازای حل شدن هر ۲۱۰ هزار بلاک، پاداش استخراج با نرخ رشد ذخیره در گردش بیت کوین نصف خواهد شد.

در فوریه ۲۰۱۱ برای اولین بار ارزش بیت کوین با ارزش دلار آمریکا یکسان شد و پس از آن توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران به این سرمایه دیجیتال جلب شد. چهار ماه پس از آن هر بیت کوین با ارزشی در حدود ۳۰ دلار مبادله می‌شد. در اوایل ۲۰۱۳ یک روند صعودی ارزش بیت کوین را تا بالای هزار دلار افزایش داد، اما این قیمت پایداری چندانی نداشت و به سرعت کاهش یافت. اولین مخالفت رسمی دولت چین با استخراج و مبادله رمز ارزها باعث شد که ارزش بیت کوین به شکل قابل توجهی کاهش یابد و ۴ سال طول کشید تا قیمت به هزار دلار برگردد.

در سال ۲۰۱۷ بیت کوین با یک رشد قابل توجه توانست ارزش خود را تا مرز ۱۹۸۵۰ دلار افزایش دهد. پس از این افزایش بازار نزولی سال ۲۰۱۸، روند کاهشی شدیدی را بر کل رمز ارزها اعمال کرد. این دوره را همچنان به عنوان زمستان رمزارزها یادآوری می‌کنند. زمستان رمز ارزها تا دسامبر ۲۰۲۰ ادامه یافت، اما پس از آن بیت کوین توانست یک بار دیگر قله تاریخی ارزش خود را جابه‌جا کرده و طی ۱۱۹ روز با ۲۳۹ درصد افزایش به ۶۴۷۹۹ دلار برسد.

بیشتر بدانید: سیگنال‌های ربات سوپر سیگنال روی بیت کوین

بیت کوین چگونه کار می‌کند؟

بیت کوین و سایر رمز ارزها فرآیندی همانند ایمیل دارند. در واقع رمز ارزها هیچ معادلی در جهان فیزیکی ندارند و صرفا بین ارسال‌کننده و دریافت‌کننده انتقال پیدا می‌کنند. از این طریق افراد می‌توانند بدون وجود هیچ واسطه‌ای سرمایه‌های خود را مبادله کنند. همه این اقدامات تحت یک شبکه غیرمتمرکز صورت می‌گیرد که تراکنش‌ها را به شکلی امن و غیرقابل تغییر در بستر فناوری بلاک چین اجرایی می‌کند.

تایید اعتبار تراکنش‌ها و ایمن کردن این مبادله نیاز به افرادی دارد که الگوریتم‌های رمزنگاری شده را پردازش کرده و مبادله را امکان‌‌پذیر کنند. برای تشویق این افراد، از هر تراکنش مقداری رمز ارز کسر می‌شود که به عنوان کارمزد تراکنش مطرح است. بخش عمده‌ای از این کارمزد به استخراج‌کننده یا ماینر تعلق می‌‌گیرد که فرآیند پردازش را به عهده داشته است. طبیعتا ماینر نیز در انتخاب تراکنش‌ها اولویت را به تراکنشی می‌دهد که کارمزد بالاتری دارد.

هر داده ورودی بر مبنای الگوریتم طراحی شده به یک کد تبدیل می‌شود که امکان حدس زدن ورودی از روی آن کد امکان‌ناپذیر است. هر اطلاعات ورودی یک کد منحصربفرد دریافت می‌کند که کد هش (hash) نام دارد. فرآیند پردازش این کدها و قراردادن در بلاک بر عهده ماینرها است. پس از اینکه ماینر توانست یک بلاک جدید به شبکه اضافه کند، کارمزد تراکنش‌های قرارگرفته در آن را دریافت می‌کند که به آن پاداش بلاک یا Block Reward گفته می‌شود.

همانطور که گفته شد پاداش بلاک به ازای هر ۲۱۰ هزار بلاک نصف می‌شود. پاداش ابتدایی برای هر بلاک ۵۰ بیت کوین بود، اما این پاداش در حال حاضر به ۶.۲۵ بیت کوین رسیده است. در سال ۲۰۲۴ یک بار دیگر پاداش نصف شده و به ۳.۱۲۵ بیت کوین می‌رسد. همین امر باعث می‌شود که ارزش بیت کوین همواره در بلندمدت روندی صعودی داشته باشد. ذخیره نهایی بیت کوین ۲۱ میلیون واحد است و از آن بیشتر نخواهد شد، اما با روند طراحی شده، یک میلیون بیت کوین باقی‌مانده، طی ۱۱۹ سال آتی استخراج می‌شود.

بیشتر بدانید: تست سیگنال‌های ربات رد مون روی بیت کوین

کامنت ها
نظر دهید




کد امنیتی را وارد کنید :

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما