- ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
ربات رد مون یکی از بهترین رباتهای مجموعه رمز ارز است. این ربات یک ربات نیمهاتومات است که تمام کارهایی که برای یک معامله لازم است انجام دهید را انجام میدهد، فقط کافی است که دکمه ورود به معامله را بزنید. در این مقاله قصد داریم سیگنالهای ربات رد مون را روی بیت کوین بررسی کنیم و ببینیم که این سیگنالها در چه روندها و یا تایم فریمهایی از بیت کوین بهتر جواب میدهند. همچنین به نکاتی اشاره میکنیم که باعث افزایش کیفیت تریدتان روی این ارز میشود.
بیت کوین، نوعی پول الکترونیکی
بیت کوین نوعی پول الکترونیکی است که نهاد واسط در انتشار و نقل و انتقال و مدیریت آن دخالت ندارد و کنترل آن در اختیار مردم است. در این سیستم پولی، مردم بانک خود هستند و پول را به طور مستقیم و بدون نیاز به بانک یا نهاد متمرکزی به یکدیگر انتقال میدهند. دانشمندان علوم کامپیوتر و رمزنگاری دههها رویای داشتن پولی تماما دیجیتال و مستقل از بانکهای مرکزی کشورها را در سر میپروراندند. بیت کوین با ظهور خود این رویا را محقق کرد و جهان را در آستانه انقلابی مالی قرار داد.
سیستم پول الکترونیک همتا به همتا
بر اساس این تعریف، اول اینکه بیت کوین پول است؛ یعنی کارکرد همان پولی را دارد که همه میشناسیم و هر روز و هر ساعت با آن سروکار داریم. دوم اینکه این پول الکترونیکی است؛ یعنی حالت فیزیکی ندارد، بلکه به طور کامل دیجیتال است و نقل و انتقال آن هم در بستر دیجیتال اتفاق میافتد. سوم اینکه بیت کوین همتابههمتا است؛ یعنی واسطه یا نهاد مرکزی مانند بانک در بیت کوین وجود ندارد، بلکه انتقال آن به صورت کاملاً مستقیم از فردی به فرد دیگر انجام میشود.
بیت کوین؛ شبکهای جهانی
بیت کوین شبکهای از کامپیوترها و سرورها در سراسر جهان است که از طریق اینترنت به یکدیگر متصل هستند و نرمافزار اصلی بیت کوین را اجرا میکنند. این کامپیوترها که نود (Node) نام دارند، برتریای بر یکدیگر ندارند و فقط پایگاه داده بیت کوین را که به آن بلاکچین میگویند، در خود ذخیره میکنند. هر فردی در هر جای دنیا میتواند با راهاندازی این نرمافزار در هر کامپیوتری، بخشی از این شبکه باشد.
بیشتر بخوانید: ترکیب سیگنالهای ربات رد مون با علم معاملهگری پرایس اکشن
ویژگیهای بیت کوین
گفتیم که بیت کوین از لحاظ کارکردی درست مانند همین پولی است که به خوبی آن را میشناسیم. از این لحاظ، بیت کوین ابزاری برای انتقال ارزش و واسطهای برای مبادله کالا و خدمات است؛ اما ماهیت بیت کوین با پول رایج که به آن ارز فیات میگوییم، تفاوتهایی جدی دارد. برای اینکه بهتر بدانیم بیت کوین چیست و ماهیت آن را درک کنیم، در ادامه ویژگیهای اصلی آن را بررسی میکنیم.
غیرمتمرکز بودن بیت کوین
اصطلاح غیرمتمرکز بدین معناست که چیزی به طور گستردهای توزیع شده و مکان یا نهاد متولی واحد و متمرکزی نداشته باشد. فناوری و زیرساختی هم که بر تولید و عرضه و تأمین امنیت بیت کوین حاکم است، به نهاد متمرکزی مثل بانکهای مرکزی یا حکومتها وابسته نیست.
شبکه بیت کوین کاملا عمومی است و هر فردی در هر جای جهان فقط با کامپیوتر و اتصال اینترنت میتواند به آن متصل شود و نسخهای از آن را داشته باشد.
مدیریت و اداره شبکه بیت کوین نیز غیرمتمرکز و در اختیار مشارکتکنندگان شبکه است. بیت کوین منبع باز (Open-Source) است و همه میتوانند منبع کد آن را ببینند. ناگفته نماند تغییراتی که برای اداره بهتر بیت کوین نیاز باشد، با رأیگیری در میان مشارکتکنندگان تصویب و اعمال میشود.
عرضه محدود این محدودیت به مهمترین دغدغه ساتوشی ناکاموتو باز میگردد، که چاپ بیرویه پول به وسیله دولتها بود. بانکهای مرکزی هر زمان که حکومت بخواهد، بدون ضابطه پول جدید چاپ میکنند و این مسئله باعث کاهش ارزش پول میشود؛ همان چیزی که به آن «تورم» میگوییم. این در حالی است که هیچ فردی نمیتواند بیت کوین را به تعداد دلخواه تولید کند.
یکی از ویژگیهای مهم بیت کوین محدودیت عرضه آن است. بیت کوین به گونهای برنامهنویسی شده است که در نهایت فقط ۲۱ میلیون واحد از آن منتشر خواهد شد؛ یعنی پس از انتشار این تعداد بیت کوین، دیگر بیت کوین جدیدی تولید نمیشود.
بیشتر بخوانید: بررسی سیگنالهای ربات رد مون روی ارز بایننس کوین (BNB)
خرید بیت کوین
برای خرید بیت کوین یا حتی هر ارز دیجیتال دیگری به دو صورت میتوانید عمل کنید. یک روش این است که، این ارز را به منظور بلندمدت خریداری کنید و دید سرمایهگذاری داشته باشید و یا این که در معاملات کوتاهمدت از نوسانهای مینور آن بتوانید سود بگیرید. برای این که بتوانید روی این ارز معاملات کوتاهمدت داشته باشید، ربات معاملهگری گرین مون سیگنالهای بسیار خوبی در اختیارتان قرار میدهد. در ادامه چند نمونه از سیگنالهای ربات رد مون را روی بیت کوین بررسی میکنیم.
در نمودارهای بالا دو نمونه از سیگنالهای ربات رد مون را روی بیت کوین مشاهده میکنید. سیگنالهای این ربات بر مبنای ۲۹ شاخص و اندیکاتور دقیق تحلیل تکنیکال است.
برای این که تارگتهای بیشتری را روی نمودار بگیرید، میتوانید با توجه به شیب حرکت نمودارتان حد سود را تعیین کنید. برای مثال، در نمودار دوم ربات حد سود را تاچ کرده است و بعد از آن ریزش بیشتری نیز کرده است. در این شرایط میتوانید بعد از این که معاملهتان در سود رفت، آن را فری ریسک کنید؛ یعنی حد ضررتان را روی نقطه ورود قرار دهید و اجازه دهید که نمودار به حرکت خود ادامه دهد. در ادامه پارت به پارت میتوانید حد ضررتان را جلوتر بکشید، تا در نهایت بیشترین حرکت از یک موج را شکار کنید.
بیشتر بخوانید: نحوه خواندن نمودار قیمت بیت کوین برای تازهکارها!
پست های اخیر
کامنت های اخیر
- […] بیشتر بخوانید: تست سیگنالهای اتریوم ربات دایموند سیگنال […]
- […] بیشتر بخوانید: تست سیگنالهای اتریوم ربات دایموند سیگنال […]
- […] بیشتر بخوانید: تست سیگنالهای اتریوم ربات دایموند سیگنال […]
- […] بیشتر بخوانید: ترکیب سیگنالهای ربات دایموند سیگنال با اندیکاتور MACD […]
- […] بیشتر بخوانید: تست سیگنالهای اتریوم ربات دایموند سیگنال […]
دسته بندیها
آخرین به روزرسانی های شرکت ما