• info@ramzarz.info
  • ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲

در این مقاله قصد داریم سیگنال‌های ربات رد مون را با علم نوین معامله‌گری پرایس اکشن ترکیب کنیم و نقاط ورود به معامله بهتری به دست بیاوریم. پرایس اکشن یک علم نوین است که با نگاه کردن به نمودار خام بازار را رصد می‌کند، یعنی بدون استفاده از هیچ اندیکاتور یا اسیلاتوری نمودار را تحلیل می‌کند. این علم با این که نوپاست اما سبک‌های مختلفی دارد و تریدرهای زیادی این سبک را شخصی‌سازی کردند. در این مقاله به صورت کامل با علم پرایس اکشن آشنا می‌شویم و سیگنال‌های ربات رد مون را در کانال سیگنال‌های پرایس اکشن قرار می‌دهیم.

پرایس اکشن چیست؟

پرایس اکشن یکی از سبک‌های تحلیل‌گری است. یک علم نوین که بدون داشتن هیچ اسیلاتور و اندیکاتوری روی چارت فقط با نگاه کردن به کندل‌ها روند بازار را تحلیل می‌کند. سبک پرایس اکشن چند زیر مجموعه و سبک‌های مختلف دارد. سوال مهمی که وجود دارد این است که چرا معامله‌گری پرایس اکشن از اندیکاتورها و اسیلاتورها کمک نمی‌گیرد و فقط نمودار خام را لحاظ می‌کند؟

همانطور که می‌دانید انواع اسیلاتور و اندیکاتور داریم که هر کدام اطلاعات خاصی را نشان می‌دهند؛ که معمولا یک حرف را نمی‌زنند و در بعضی مواقع نتیجه یکسانی نمی‌دهند، مثلا در شرایطی اسیلاتور مکدی سیگنال buy را می‌دهد ولی اسیلاتور ار اس ای حرف کاملا متفاوت می‌زند و سیگنال sell را می‌دهد، یا اینکه واگرایی‌های متفاوتی نشان می‌دهند.

همچنین در مواقعی، بعضی از اسیلاتورها و یا اندیکاتورها با تاخیر عمل می‌کنند؛ یعنی بنابر حادثه حال حاضر نمودار عقب می‌افتند. به عنوان مثال، کسانی که در بازار کار کرده‌اند می‌دانند که زمانی که در بازار خبری می‌آید، باید سریع واکنش نشان داد یا حواس‌تان به معامله بازتان باشد و یا اصلا معامله باز نداشته باشید.

اما اندیکاتوری مثل میانگین متحرک بسیار با تاخیر عمل می‌کند و می‌گوید که هنوز اتفاقی در بازار نیفتاده است، در صورتی که باید تصمیم بگیرید. با توجه به دو عامل بالا یک تعداد از تریدرها می‌گویند که اسیلاتورها دیگر منسوخ شده‌اند و کسی از آن‌ها استفاده نمی‌کند. البته که این حرف نه درست است و نه غلط، هر فردی یک سبک تحلیل‌گری مخصوص به خود را دارد.

این عوامل متفاوت باعث می‌شود که سبک معامله‌گری پرایس اکشن به وجود بیاید. علمی نوین که فقط با نگاه کردن به کندل‌ها و یک سری محدوده حمایتی و مقاومتی پرایسی می‌تواند روند بازار و فرصت‌های معاملاتی را تشخیص دهد.

بیشتر بخوانید: بهترین نقطه ورود به معامله با ربات رد مون

انواع سبک‌های معامله‌گری پرایس اکشن

سبک معامله‌گری پرایس اکشن با این که یک سبک جدید است، اما زیر سبک‌های زیادی دارد و به طور کلی می‌شود آن را به سه دسته تقسیم کرد:

۱_ پرایس اکشن کلاسیک

۲_ پرایس اکش عرضه و تقاضا

۳_ پرایس اکشن اسمارت مانی

این سه دسته، کل سبک‌های معامله‌گری پرایس اکشن هستند که هر کدام از آن‌ها شامل بخش‌های متفاوتی هستند. به طور مثال، سبک کلاسیک شامل: پرایس ال بروکس، گلن وود، لنس و… است یا سبک عرضه و تقاضا شامل پرایس RTM، آلفونسو، وایکوف و… می‌شود.

این سبک تحلیل‌گری نیز مثل همه سبک‌ها یک تعداد کلید واژه مهم دارد، که البته برخی از آن‌ها با سبک کلاسیک شباهتی دارند، اما فقط حروف آن‌ها عوض شده است.

بیشتر بخوانید: آیا برای معامله با ربات به استراتژی معاملاتی نیاز داریم؟

سیگنال‌های ربات رد مون در کنار اصول معامله‌گری پرایس اکشن

همانطور که می‌دانید سیگنال‌های ربات رد مون بر اساس تحلیل ایچیموکو است. در علم تکنیکال و تحلیل‌گری هرچقدر بتوانید ریسک معاملات‌تان را کاهش دهید، روند تریدری موفق‌تری خواهید داشت. اگر سیگنال‌هایی که ربات رد مون در اختیارتان قرار می‌دهد را با یک سری از اصول معامله‌گری پرایس اکشن که در ادامه می‌گوییم ترکیب کنید، معاملات بهتری خواهید داشت.

علم پرایس اکشن علاوه بر نگاه کردن به کندل‌ها، مناطقی از حمایت و مقاومت را که احتمال تغییر روند در آن نقاط وجود دارد، در تحلیل خود لحاظ می‌کند. اگر بتوانید از این مناطق در تحلیل‌تان استفاده کنید، معاملات کم ریسک‌تری خواهید داشت؛ یعنی زمانی که ربات رد مون سیگنال ورود به معامله می‌دهد، بررسی می‌کنید که این سیگنال از لحاظ پرایسی در چه نقطه‌ای از نمودار صادر شده است. مهم نیست که سیگنال روی حمایت و یا مقاومت نباشد، نوع معامله‌ای که در آن لحظه می‌خواهید باز کنید اهمیت دارد. به عنوان مثال، اگر روی مقاومت معامله خرید باز کنید یا روی حمایت بخواهید معامله فروش باز کنید، مسلما این سیگنال اشتباه است. اگر در کنار سیگنال‌های ربات رد مون اصول معامله‌گری پرایس اکشن را رعایت کنید، روند بهتری را در معامله‌گری‌تان به ثمر خواهید رساند.

کامنت ها
نظر دهید




کد امنیتی را وارد کنید :

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما