• info@ramzarz.info
  • ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲

ریپل یکی از معروف‌ترین ارزهای دیجیتال شناخته‌شده است که سرعت تراکنش بالا و هزینه انتقال بسیار پایینی دارد. اگر چه ریپل خود را به عنوان یک سیستم غیرمتمرکز پرداخت تعریف می‌کند، اما بسیاری از تحلیل‌گران این رمز ارز را یک ارز دیجیتال نیمه‌متمرکز وابسته به شرکت ریپل به حساب می‌آورند. در این مقاله از سایت رمز ارز به معرفی ارز دیجیتال ریپل می‌پردازیم، همچنین سیگنال‌های ربات رد مون را روی این ارز بررسی می‌کنیم و به نکاتی اشاره می‌کنیم که باعث می‌شود تریدهایی با ریسک بسیار کمتر و با رعایت اصول مدیریت سرمایه روی این ارز داشته باشید.

ریپل چیست؟

ریپل (Ripple) یک فناوری متفاوت است که هم به عنوان یک ارز دیجیتال و هم به عنوان یک شبکه پرداخت دیجیتال برای تراکنش‌های مالی عمل می‌کند. ریپل برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ توسط جد مک‌کالب (Jed McCaleb) و کریس لارسن (Chris Larsen) به عنوان رقیبی برای بیت‌ کوین مطرح شد. فرآیند اصلی در شرکت ریپل، سیستم مبادله دارایی و سیستم حواله است که مشابه با سیستم سوئیفت (Swift) برای انتقال پول و سهام بین‌المللی است. ریپل توسط بانک‌ها و واسطه‌های مالی که با ارزهای فیات مختلف معامله می‌کنند، برای انجام سریع و با هزینه پایین تراکنش‌ها استفاده می‌شود.

توکن استفاده‌شده در این سیستم از قبل استخراج شده (Premined) است و نماد آن «XRP» است. بنابراین در پاسخ به سوال ریپل چیست؟ باید گفت که ریپل، اسم شرکت و شبکه آن برای انتقال پول بوده و ارز دیجیتال ریپل توکن رمزنگاری‌شده و مورد استفاده در این شبکه است. هدف ارز دیجیتال ریپل این است که به عنوان یک مکانیسم واسطه مبادله بین دو ارز فیات یا دو شبکه عمل کند. در واقع این شبکه به عنوان یک لایه پرداخت موقت میان دو ارز یا دو شبکه عمل می‌کند.

بیشتر بخوانید: تست و بررسی سیگنال‌های ربات رد مون روی اتریوم

ویژگی‌های ارز دیجیتال ریپل چیست؟

ارز دیجیتال ریپل یکی از ارزهای قدیمی و معروف در حوزه ارزهای دیجیتال است که اختلافات بسیاری بر روی غیرمتمرکز بودن یا نبودن آن وجود دارد. به هر حال مدیران شرکت ریپل، بلاکچین ریپل را کاملا غیرمتمرکز می‌دانند و خود را همانند یکی از بازیگران آن تعریف می‌کنند. ارز دیجیتال ریپل ویژگی‌های متفاوتی دارد که در اینجا به طور خلاصه به چند موارد از آن‌ اشاره می‌کنیم.

  • الگوریتم اجماع استفاده‌شده در این ارز دیجیتال، یک الگوریتم شخصی‌سازی‌شده مبتنی بر اعتبارسنج‌ها است. این اعتبارسنج‌ها به صورت غیرمتمرکز در سرتاسر دنیا پراکنده هستند و هرکسی می‌تواند با قبول شرایط، به عنوان اعتبارسنج در این شبکه فعالیت کند.
  • با توجه به نبود فرآیند ماینینگ، رمز ارزهای ریپل از همان ابتدا به صورت پیش استخراج ایجاد شده‌اند. تعداد کل این ارزها ۱۰۰ میلیارد سکه است که ۲۰ درصد آن به تیم مدیریتی داده شده است و بقیه در اختیار بنیاد ریپل است تا به مرور و برحسب نیاز آزاد شود.
  • هدف اصلی ریپل تسهیل فرآیند پرداخت‌های بین‌المللی بوده است، اما امروزه با اضافه شدن امکانات ساخت قراردادهای هوشمند، امکانات زیادی برای ساخت انواع اپلیکیشن‌ها و ارزهای دیجیتال در این شبکه به وجود آمده است.
  • در فرآیند اعتبارسنجی، گره‌ها تراکنش‌هایی را که الزامات پروتکل را برآورده می‌کنند به عنوان تراکنش‌های معتبر می‌شناسند. سرویسی که اعتبارسنج‌ها به طور منحصر به فرد ارائه می‌دهند، گروه‌بندی تراکنش‌ها به صورت واحدهای مرتب و توافق بر روی یکی از این سفارش‌ها است تا از خرج مضاعف (Double Spend) جلوگیری شود.
  • در ارز دیجیتال ریپل هیچ پاداشی در ازای اعتبارسنجی برای نودها در نظر گرفته نشده است. اگر چه ریپل ادعا می‌کند این ویژگی به این منظور ایجاد نشده است که انگیزه‌های اقتصادی، نودها را تبدیل به کارتل خرابکاری نکند اما در اصل، همین مسئله باعث متمرکز شدن این سیستم می‌شود. کاربران عادی هیچ دلیلی برای شرکت در تایید تراکنش‌ها در شبکه ریپل ندارند و تنها سازمان‌های بزرگ و بانک‌ها که کاربران این سیستم هستند برای حفظ امنیت تراکنش‌ها در این فعالیت شرکت می‌کنند.
  • هزینه‌هایی که به منظور ثبت تراکنش‌ها از کاربران دریافت می‌شود از بین می‌رود و به این ترتیب، تعداد توکن‌های رمز ارز ریپل در طی زمان کاهش می‌یابد و در نتیجه آن ارزش آن بالا می‌رود.
  • هر اکانت در دفتر کل ریپل باید مقداری XRP در خود ذخیره کند. دلیل قرار دادن این قانون این است که از ایجاد بی‌رویه داده‌ها در دفتر کل جلوگیری به عمل آید تا فضای بیشتری اشغال نشود.
  • در حال حاضر برای ثبت تراکنش در شبکه ریپل چهار ثانیه زمان لازم است و در هر بلاک از تراکنش‌ها در حدود ۱۵۰۰ تراکنش ثبت می‌شود.

بیشتر بخوانید: تست سیگنال‌های ربات رد مون روی بیت کوین

بررسی سیگنال‌های ربات رد مون روی ریپل

تا این قسمت از مقاله به صورت کامل با ارز ریپل آشنا شدیم و در ادامه سیگنال‌های ربات رد مون را روی این ارز بررسی می‌کنیم.

بررسی سیگنال‌های ربات رد مون روی ریپل بررسی سیگنال‌های ربات رد مون روی ریپل

سیگنال‌های این ربات بر مبنای ابرهای ایچیموکو است. در نمودارهای بالا دو نمونه از سیگنال‌های این ربات را روی ارز ریپل مشاهده می‌کنید. همچنین در بخش تنظیمات این ربات می‌توانید تریدهای قبلی که با این ربات انجام شده است را ببینید و درصد سوددهی آن را ارزیابی کنید. برای این که بتوانید سیستم تارگت‌گیری ربات و یا ریوارد به ریسک را تغییر دهید نیز می‌توانید از بخش تنظیمات ربات میزان حد سود و یا حد ضرر آن را بیشتر و یا کمتر کنید.

کامنت ها
نظر دهید




کد امنیتی را وارد کنید :

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما