• info@ramzarz.info

کامنت های اخیر

  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
  • تیم تحریریهتیم تحریریه
  • 0

اندیکاتور macd یک اندیکاتور میانه روند است که میانگین متحرک را به یک اسیلاتور تکانه تبدیل می‌کند. اسیلاتور مکدی هیستوگرام، یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین اسیلاتورهای تحلیل تکنیکال است، که از ترکیب شاخص‌ها و میانگین‌های متحرک ایجاد می‌شود. ظاهر اسیلاتور مکدی با سایر اسیلاتورها تفاوت دارد. می‌توانید سیگنال‌های بسیار خوبی از این اسیلاتور بگیرید و همچنین کاربردهای زیادی در شناسایی قدرت روند و… دارد.

ترکیب سیگنال‌های این اسیلاتور با سیگنال‌های ربات اسمارت ترید معاملات خیلی خوبی در اختیارتان قرار می‌دهد. در این مقاله قصد داریم که به صورت کامل با سازوکار اسیلاتور مکدی آشنا شویم و چندین نمونه از سیگنال‌های این ربات را بررسی کنیم.

آشنایی با اسیلاتورها

آشنایی با اسیلاتورها
اصولا سازوکار اکثر اسیلاتورها به این صورت است که مانند یک نمودار کوچک و محدودشده بین دو منطقه در پایین نمودار اصلی قرار دارند. تقریبا می‌توانید بگویید که ۹۰ درصد از اسیلاتورها از میانگین‌های متحرکی که از روی خود نمودار اصلی گرفته می‌شود، ساخته می‌شوند.

بیشتر اسیلاتورها دارای مناطق اشباع خرید و اشباع فروش هستند. یعنی این که نمودار بین دو منطقه محدود شده و این مناطق حکم دور موتور را برای نمودار اصلی دارند.

این بدان معناست که در بیشتر مواقع زمانی که نمودار بالا و پایین می‌رود، این اسیلاتور نیز همراه نمودار بالا و پایین می‌شود، در واقع یک الگویی از نمودار اصلی است. اما اسیلاتور دارای مناطق اشباع است.

یعنی این که زمانی که نمودار به سرعت بالا می‌رود و یک روند صعودی قوی دارد، این اسیلاتورها وارد مناطق اشباع می‌شوند و این سیگنال را می‌دهند که نمودار نیاز به یک نفس‌گیری دارد. در تصویر زیر یک اسیلاتور ساده را مشاهده می‌کنید.

ترکیب سیگنال‌های ربات اسمارت ترید با اسیلاتور مکدی (MACD)

همانطور که مشاهده می‌کنید اسیلاتور هم تقریبا شبیه به نمودار اصلی است، اما محدود شده است. در سمت راست اسیلاتور یک سری اعداد وجود دارد. خود نمودار اسیلاتور هم بین دو خط چین کمرنگ محدود شده‌ است.

برای مثال، اعداد این اسیلاتور ۳۰ و ۷۰ هستند؛ این به چه معناست؟ یعنی اگر اسیلاتور وارد این مناطق شود به اصطلاح وارد مناطق اشباع‌ شده است. منطقه بالا را اشباع خرید و منطقه پایین را اشباع فروش می‌نامند. تفاوت این دو بخش در این است که زمانی که نمودار وارد منطقه اشباع خرید می‌شود، یعنی این که دور موتور در بخش خریدارها زیاد شده است؛ یعنی به زودی فشار خرید کم می‌شود. پس احتمال این که نمودار اصلی بخواهد یک نفس‌گیری در جهت نزول داشته باشد زیاد است. زمانی که تقاضا برای خرید کم می‌شود، تعداد فروشنده‌ها بالا می‌رود و خریدار کم می‌شود؛ در نتیجه زمانی که نمودار وارد منطقه اشباع خرید می‌شود، زمان فروش است.

در مقابل زمانی که اسیلاتور وارد منطقه اشباع فروش می‌شود، اتفاق برعکس رخ می‌دهد. در این شرایط تعداد فروشنده‌ها زیاد شده و به اصطلاح دور موتور در بخش فروش زیاد شده است. در نتیجه زمان خرید است. بعد از آن اگر دقت کنید نمودار به سمت بالا حرکت می‌کند، حالا یا به عنوان استراحتی برای ریزش بیشتر یا به عنوان تغییر روند به صعودی.

برای دریافت سیگنال کلیک کنید!

اسیلاتور مکدی با ربات اسمارت ترید

همانطور که در بالا اشاره کردیم، ظاهر اسیلاتور مکدی با سایر اسیلاتورها متفاوت است. روی این اسیلاتور دیگر خبری از مناطق اشباع نیست. در واقع اسیلاتور شامل یک خط صفر است و هیستوگرام‌هایی در فاز مثبت و منفی، همراه نمودار اصلی بالا و پایین می‌کنند؛ یعنی زمانی که نمودار بالا می‌رود این اسیلاتور وارد فاز مثبت می‌شود و زمانی که نمودار به سمت نزول حرکت می‌کند فاز مکدی نزولی می‌شود.

اسیلاتور مکدی با ربات اسمارت ترید

در نمودار بالا اسیلاتور مکدی در زیر نمودار اصلی قرار دارد. اگر دقت کنید زمانی که نمودار اصلی بالا می‌رود، اسیلاتور وارد فاز مثبت می‌شود و رنگ هیستوگرام‌های آن سبز است؛ اما زمانی که وارد فاز منفی می‌شود، رنگ هیستوگرام‌های آن به قرمز تغییر می‌کند. این بد ان معناست که روند در نزول است و از اسیلاتور مکدی استفاده زیادی می‌توانید کنید (از تغییر فازها تا واگرایی‌ها و… ) .

در ادامه با استفاده از سیگنال‌های ربات اسمارت ترید و واگرایی‌های مکدی تعدادی معاملات را بررسی می‌کنیم.

برای خرید ربات اسمارت ترید کلیک کنید!

سیگنال‌گیری با واگرایی‌ها

سیگنال‌گیری با واگرایی‌ها

در نمودار بالا اگر دقت کنید در قسمتی که با دایره قرمز رنگ مشخص‌ شده، دو کف در روند نزولی پایین‌تر از یکدیگر ساخته شده‌اند، ولی بر روی اسیلاتور مکدی این اتفاق برعکس افتاده است. از آن جایی که گفتیم اسیلاتورها از روی نمودار اصلی ساخته می‌شوند، در نتیجه کف‌ها هم باید عین نمودار پایین‌تر از یکدیگر ساخته شوند؛ به این اتفاق واگرایی گفته می‌شود. یعنی اسیلاتور قبل از این که روند بخواهد عوض شود، سیگنال‌ خود را می‌دهد. اگر دقت کنید بعد از آن روند عوض‌ شده و آن مکان درست در جایی بوده است که ربات اسمارت ترید سیگنال خرید داده است. با استفاده از این تکنیک بر روی اسیلاتور مکدی می‌توانید معاملات درست‌تر با ریسک کمتری را انجام دهید.

اسمارت ترید ,

کامنت ها

نظر دهید

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما