• info@ramzarz.info
  • ۲ اردیبهشت ۱۴۰۲

استراتژی‌های معاملاتی سبک‎‌های متفاوتی دارند. یکی از سبک‌هایی که اکثر تریدرها از آن در معاملات‌شان استفاده می‌کنند سبک معاملاتی MTF است. این سبک معاملاتی از ترکیب کردن تایم فریم‌های متفاوت ایجاد می‌شود. به این صورت که از تایم فریم‌های بالاتر و بلندمدت‌تر تحلیل‌تان را شروع می‌کنید و روند کلی بازار را شناسایی می‌کنید. در نهایت یک تا دو تایم فریم پایین‌تر را تحلیل می‌کنید و روی یکی از آن‌ها نقطه ورود به معاملات‌تان را مشخص می‌کنید. در این مقاله تایم فریم‌های مختلف را برای‌تان شرح می‌دهیم و ربات گرین مون و سیگنال‌های آن را روی تایم فریم‌های متفاوت بررسی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: بررسی سیگنال‌های ربات گرین مون با علم تحلیل‌گری پرایس اکشن

تایم فریم‌ها

زمان و قیمت، دو عنصر بسیار مهم در معاملات و ارزیابی برای یک ترید موفق هستند که بدون در نظر گرفتن یکی از آن‌ها، معامله بی‌معنا می‌شود. برای درک اهمیت تایم فریم در فارکس و ارز دیجیتال و به طور کلی در بازارهای مالی یک مثال می‌زنیم.

یک معامله‌ فرضی را در نظر بگیرید که در آن باید به دو عنصر زمان و قیمت توجه کنید. اگر در این معامله بتوانید هزار میلیارد دلار به دست آورید، اما بازه‌ زمانی آن ۱۰۰ ساله باشد، آیا از نظر شما ارزشمند است؟ پاسخ خیر است! هر چند این مثال قدری اغراق آمیز است، اما برای درک اهمیت زمان در یک معامله می‌تواند راهگشا باشد.

«تایم فریم» یک بازه‌ زمانی است که انتخاب می‌کنید در آن معاملات خود را انجام ‌دهید. در بازه‌‌های زمانی، تغییرات قیمت اتفاق می‌افتد و تایم فریم می‌تواند از چند ثانیه یا دقیقه تا چند هفته باشد. به عنوان مثال، وقتی روند قیمت یک دارایی را در عرض چند دقیقه پیگیری می‌کنید، به این معنی است که از دقیقه به عنوان یک بازه زمانی یا تایم فریم در معاملات خود استفاده می‌کنید. تایم فریم نشان می‌دهد که در یک بازه‌ زمانی برای مثال پنج دقیقه، تغییرات قیمت به چه صورت بوده است.

بنابراین استفاده از تایم فریم در معاملات برای کمک به تصمیم‌گیری در مورد قدرت و جهت روندها ضروری است. به این دلیل است که یک تایم فریم، دوره‌ای است که طی آن تحلیل خود را با استفاده از زمان به عنوان راهنما انجام می‌دهید. هدف این است که مشخص شود آیا روندهای قابل توجهی در طول یک تایم فریم مشخص وجود دارد یا خیر.

ویدیوهای آموزش کار با ربات تریدر گرین مون را در یوتیوب مشاهده کنید!

انواع تایم فریم معاملاتی

به طور کلی انواع تایم فریم‌ها را می‌توان در چند دسته‌ کلی تقسیم کرد. انواع تایم فریم‌ها عبارت‌اند از: 

  1. دقیقه‌ای
  2. ساعتی
  3. روزانه
  4. هفتگی
  5. ماهانه

مرسوم‌ترین تایم فریم‌های دقیقه‌ای، یک دقیقه، پنج دقیقه، ۱۵ دقیقه و ۳۰ دقیقه است. در تایم فریم‌های ساعتی، تایم فریم‌ یک ساعته و چهار ساعته برای معامله‌گران جذاب‌تر هستند و بیشتر استفاده می‌شوند.

اولین چیزی که در مورد این دسته‌بندی باید به خاطر بسپارید این است که معامله‌گران مختلف چه در بازار فارکس و چه در بازار ارزهای دیجیتال تعاریف واحدی برای هر کدام از این تقسیمات دوره‌ای ندارند. این تقسیمات دوره‌ای در محدوده‌هایی با یکدیگر هم‌پوشانی دارند و ممکن است تایم فریمی که برای یک معامله‌گر روزانه بلندمدت باشد، برای معامله‌گر دیگری که معمولا ماهانه کار می‌کند کوتاه‌مدت تلقی شود.

در ادامه،مزایا و معایب هر یک از تایم فریم‌ها را بررسی می‌کنیم:

تایم فریم بلندمدت

معامله‌گران در تایم فریم بلندمدت معمولاً به نمودارهای روزانه و هفتگی مراجعه می‌کنند و این نمودارهای هفتگی یک چشم انداز بلندمدت برای تریدر ایجاد می‌کنند. از مزایایی که تایم فریم بلندمدت دارد می‌توان به این موضوع اشاره کرد که شما نیازی ندارید هر روز بازارها را چک کنید.

علاوه‌براین، معاملات کمتر در روز باعث پرداخت کارمزد کمتری می‌شود و نکته‌ مهم‌تر این است که زمان بیشتری برای فکر کردن در مورد هر معامله دارید.

اما از معایب تایم فریم بلندمدت صبر زیاد است! علاوه‌براین که برای به پایان رساندن یک معامله در تایم فریم بلندمدت نیاز به زمان و صبر بیشتری دارید، لازم است که مبلغ بیشتری در معامله قرار دهید. دلیل آن این است که صرف زمان زیاد برای یک معامله در بلندمدت با مبلغ کم، قطعا سود کمتری هم برایتان به همراه خواهد داشت.

تایم فریم کوتاه‌مدت

معامله‌گران در تایم فریم کوتاه‌مدت معمولا از نمودارهای دقیقه‌ای مانند یک دقیقه یا ۱۵ دقیقه استفاده می‌کنند. معاملات در تایم فریم کوتاه‌مدت در روز انجام می‌شود و تا پایان روز تریدرها از آن معامله خارج می‌شوند. برای تریدرهایی که این تایم فریم را انتخاب می‌کنند، فرصت‌های معاملاتی بیشتری وجود دارد اما به همان میزان کارمزد بیشتری نیز پرداخت می‌کنند. این نکته هم در نظر داشته باشید که این گونه معاملات از نظر ذهنی دشوارتر هستند و آمادگی بیشتری می‌طلبند.

سیگنال‌ها ربات گرین مون در تایم فریم‌های متفاوت

سیگنال‌ها ربات گرین مون در تایم فریم‌های متفاوت

در نمودارهای بالا سیگنال‌های ربات گرین مون را در تایم فریم‌های متفاوت مشاهده می‌کنید. هر تریدری بنا بر شخصیت معامله‌گری خود انتخاب می‌کند که معامله‌گر بلندمدت باشد یا معامله‌گر کوتاه‌مدت. ربات گرین مون یک ربات نیمه اتومات است و برای‌تان نقطه ورود، حد سود و حد ضرر را مشخص می‌کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که در تایم فریم‌های متفاوت بهترین سیگنال‌ها را پیدا کنید.

برای خرید ربات گرین مون کلیک کنید!

کامنت ها
نظر دهید




کد امنیتی را وارد کنید :

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما