ربات Green Moon

ربات Green Moonی با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی، سیگنال‌های معاملاتی معتبری را ارائه می‌دهد. ربات Green Moonی از نظر رده‌بندی، در دسته ربات‌های نیمه اتوماتیک قرار می‌گیرد. این ربات‌ها بهترین ابزار برای دریافت نقاط ورود و تعیین حد سود و زیان محسوب می‌شوند. معامله‌گر صرفا باید پشنهادهای ارائه شده را بررسی کرده و وارد معامله شود. Green Moon برای ارائه سیگنال‌های معاملاتی از ۲۹ شاخص تکنیکال معتبر کمک می‌گیرد. ساختار طراحی Green Moon این امکان را فراهم می‌کند که هیچ‌کدام از موقعیت‌های معاملاتی را از دست ندهید و بازده سرمایه‌گذاری خود را افزایش دهید.

ربات دستیار ترید چیست ؟

ربات دستیار ترید یک هوش مصنوعی بسیار پیشرفته میباشد که با کمک تکنولوژی و محاسبات دقیق کامپیوتری، پارامتر ها و متغییر های تحلیل تکنیکال زیادی را در لحظه محاسبه میکند و نتیجه آن را به صورتی قابل درک برای انسان نمایش میدهد.

نحوه عملکرد ربات‌های معاملاتی (Trading Bot)

ربات‌های معاملاتی یا ربات‌های سیگنال‌دهی، یکی از ابزارهای تحلیل و پیش‌بینی نمودار قیمت محسوب می‌شوند. ربات‌ها مجموعه‌ای از کدهای کامپیرتری هستند که شاخص‌های تکنیکال تحلیل قیمت را بازنمایی می‌کنند و توسط هوش مصنوعی سامان‌دهی می‌شوند. به زبان ساده می‌توان گفت: هر دانشی که یک معامله‌گر حرفه‌ای برای پیش‌بینی حرکات آتی قیمت به کار می‌گیرد، توسط ربات‌ها با سرعت و دقت بسیار بالاتری انجام شده و نتیجه به عنوان یک پیشنهاد خرید یا فروش، به کاربر ارائه می‌شود.
با افزایش تعداد شاخص‌ها و نوسان‌گرهای تحلیل تکنیکال، ارزیابی همه یا حتی بخشی از آن‌ها توسط معامله‌گر، کار بسیار دشواری است. ربات‌های معاملاتی می‌توانند به واسطه تکنولوژی هوش مصنوعی، این فرآیند دشوار و وقت‌گیر را در کسری از ثانیه با دقت بسیار بالایی انجام دهند. نحوه تحلیل و ارزیابی شاخص‌ها در یک ربات معاملاتی به شرح زیر است:

مبنای تحلیل:

اساس تحلیل و پیش‌بینی قیمت، تکرار و تاثیر الگوی حرکات پیشین بر الگوی حرکات آتی است. هر یک از این الگوها توسط یک شاخص تکنیکال مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. کنار هم قرار گرفتن و همسویی این شاخص‌ها می‌تواند اعتبار یک پیش‌بینی را تا حد قابل ملاحظه‌ای افزایش دهد. ربات‌های معاملاتی نیز بر اساس ارزیابی خودکار مجموعه‌ای از شاخص‌های تکنیکال، حرکات آتی قیمت را پیش‌بینی می کنند. اما پرسش کلیدی اینجاست که هوش مصنوعی به چه نحوی این شاخص‌ها را ترکیب کرده و نتیجه را ارائه می‌دهد؟
تصویر بالا مکانیزم اصلی یک ربات معاملاتی را بازنمایی می‌کند. شاخص‌های گوناگون استفاده شده در هوش مصنوعی ربات توسط ضرایب متفاوت تقسیم‌بندی می‌شوند. این ضرایب میزان اهمیت هر شاخص را مشخص می‌کند. نتیجه ارزیابی هر یک از شاخص‌ها به دو صورت BUY یا SELL بازنمایی می‌شود. در صورتی که تحلیل صورت گرفته بر مبنای شاخص مورد نظر صعودی باشد، نتیجه، سیگنال خرید یا BUYی خواهد بود و در مقابل، اگر نتیجه ارزیابی نمودار قیمت بر مبنای شاخص مورد نظر نزولی باشد، نتیجه، سیگنال فروش یا SELL است. در نهایت مجموع BUYها و SELLها (با احتساب ضرایب) با هم مقایسه می‌شود و هر کدام مقدار بیشتری را به خود اختصاص دهد به عنوان خروجی انتخاب می‌شود. همانطور که در نمونه بالا مشاهده می‌کنید، در مقایسه ۱۰ BUY و ۹ SELL، سیگنال خرید به عنوان نتیجه این بخش حاصل شده است.

مبنای تایید نهایی:

پس از آنکه نتیجه ارزیابی مجموعه شاخص‌های تکنیکال مشخص شد، ربات چند الگوی بنیادی را به عنوان فیلتر تایید نهایی در نظر می‌گیرد. به عنوان نمونه شاخص واگرایی RSI و روند کلی قیمت، به عنوان دو فیلتر نهایی در نظر گرفته شده است. ربات‌ها می‌توانند فیلترهای بیشتری نیز در نظر بگیرند. معمولا با افزایش شاخص‌های مبنا و فیلتر‌های نهایی، دقت سیگنال‌ها در پیش‌بینی قیمت افزایش می‌‌یابد.
سیگنال تولید شده بر مبنای ارزیابی شاخص‌ها، توسط الگوهای بنیادین مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نتیجه تحت عنوان Confirm، Neutral یا Veto، بازنمایی می‌شود. در نمونه فوق، اگر الگوهای اصلی با سیگنال تولید شده همسو باشند، وضعیت Confirm رخ می‌دهد و اگر معکوس باشند، نتیجه Veto خواهد بود. در صورتی که هر دو الگو در وضعیت Confirm قرار بگیرند، سیگنال نهایی شده و توسط ربات به کاربر ارائه می‌شود.
شاید اینطور به نظر برسد که با توجه به فیلترهای مکانیزم هوش مصنوعی، تایید نهایی سیگنال کمتر رخ دهد. اما با توجه به اینکه ربات‌ها دائما (به ازای هر کندل) در حال ارزیابی حرکات قیمتی هستند و این کار در کسری از ثانیه صورت می‌گیرد، می‌توانیم سیگنال‌های تایید شده متعددی را دریافت کنیم. با این وجود برخی از ربات‌ها به گونه‌ای طراحی می‌شوند که فیلترهای گسترده‌تری را پوشش دهند. در چنین مکانیزم‌هایی تعداد سیگنال‌ها کاهش می‌یابد، اما دقت و احتمال موفق بودن سیگنال نیز بیشتر می‌شود.

مبنای تحلیلی:

Green Moon، برای آنالیز نمودارهای قیمتی از شاخص‌ها و نوسان‌گرهای متنوعی کمک می‌گیرد، اما الگوی مخوری در تحلیل‌های Green Moon، “ابرهای ایچیموکو” است.

در میان الگوهای تکنیکال خوانش و پیش‌بینی نمودارههی قیمتی، ابرهای ایچیموکو از اعتبار خاصی برخوردار است.
پایه‌های آنالیز به روش ایچیموکو بر ترکیب میانگین‌های قیمتی استوار است. این الگو به دو روش قابل پیاده‌سازی است: ابرهای سبز و ابرهای قرمز. ربلت معاملاتی Green Moon از الگوی ابرهای سبز به عنوان مبنای اصلی استفاده می‌کند و دیگر شاخص‌های موجود را برای تعیین حدود سود و زیان و تایید اعتبار سیگنال‌ها به کار می‌گیرد. الگوی ابرهای سبز ایچیموکو با توجه به تغییرات نمودار در ۹ یا ۲۶ دوره پیشین، محدوده ۲۶ دوره آتی را پیش‌بینی می کند.

گزارش عملکرد:

یکی از مزیت‌های محوری ربات Green Moon، نحوه ارائه گزارش عملکرد است. کرابران می‌توانند با امکاناتی که در این بخش تدوین شده است، برآیند سود و زیان سیگنال‌های ارائه شده توسط ربات را در دوره‌های زمانی دلخواه مشاهده کنند. گزارش عملکرد Green Moon برای هر تمام سرمایه‌های بازارهای مالی موجود است. معامله‌گران می‌توانند با استفاده از این امکان استراتژی‌های تجاری خود را اعمال کرده و بازدهی سیگنال‌ها را در مورد ارزیابی قرار دهند.

محدوده عملکرد:

با خرید اشتراک ربات Green Moon می‌توانید سیگنال‌های معاملاتی آن را در هر تایم‌فریم دلخواهی مشاهده‌ کنید. اما نتایج نشان می‌دهد که بهینه‌ترین عملکردGreen Moon در تایم‌فریم‌های ۱ تا ۵ دقیقه ارائه می‌شود. تعدد سیگنال‌ها، یکی از مزیت‌های ربات‌ معاملاتی محسوب می‌شود. به علت گسترش نوسانات در قالب‌های زمانی کوتاه‌مدت، بسیاری از معامله‌گران، این محدوده (۱ تا ۵ دقیقه) را به عنوان بستر معاملات خود انتخاب می‌کنند.

نسبت سود به زیان (ریسک):

حد سود و زیان در ربات معاملاتی Green Moon برابر است. در حالت پیش‌فرض فاصله حد سود سیگنال‌ها از نقطه ورود به معامله به اندازه فاصله حد زیان تا نقطه ورود است. با این حال کاربران می‌توانند بسته به نوع استراتژی معاملاتی خود این حدود را تغییر دهند. در مواقعی ممکن است تغییر نسبت سود و زیان (افزایش یا کاهش ریسک) باعث بهبود بازدهی معاملات شود. توجه داشته‌ باشید که اگر حد سود و زیان برابر باشد، مهم‌ترین عامل موثر در بازدهی کل، نسبت سیگنا‌های موفق به سیگنال‌های نا‌موفق است. در صورتی که این مقدار بیش از ۵۰ درصد باشد می‌توان گفت ته سیگنال‌ها سود ده خواهند بود.

هوش مصنوعی Green Moon طوری تدوین شده که بتواند علاوه بر دقت کافی در ارائه سیگنال‌ها، با توجه به حرکات بعدی نمودار قیمت، حد زیان را به حداقل ممکن برساند. بر اساس این الگو اگر حرکات آتی قیمت موقعیت معاملاتی بهتری را فراهم کند و شاخص‌ها شکست سیگنال پیشین را مورد تایید قرار دهند، ربات پیشنهاد کاهش حد زیان را ارائه می‌دهد. بنابراین هوش مصنوعی Green Moon از طریق اصلاح حدود سود زیان در جریان معاملات، بهینه‌ترین نتیجه ممکن را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

تصاویر

ویدیو

سوالات متداول

در صفحه مربوط به ربات‌های رمز ارز روی گزینهٔ «فعال‌سازی» کلیک کنید و ID تریدینگ ویو خود را در فیلد مشخص شده وارد نمایید؛ سپس پرداخت را انجام دهید.

پس از فعال‌سازی ربات، چارت تریدینگ ویو خود را باز کرده و در بخش اندیکاتورها (indicators) قسمت invite-only scripts روی ربات Green Moon کلیک کنید.

تمام ربات‌های مجموعه رمز‌ارز از جمله ربات Green Moon، در تمام دستگاه‌های مجهز به اینترنت از جمله کامپیوتر، لپ‌تاپ، موبایل هوشمند، تبلت، تلویزیون هوشمند و… قابل مشاهده و استفاده هستند.

خیر، تمام ربات‌های مجموعه رمزارز روی حساب کاربری پایه و عادی تریدینگ ویو به خوبی کار می‌کنند و برای استفاده از امکانات ربات، نیازی به داشتن حساب کاربریِ پولی تریدینگ ویو نیست.

 پس از فعال‌سازی ربات Green Moon، همکاران ما در بخش پشتیبانی در کمتر از ۱۲ ساعت ربات مورد نظر را به صورت اختصاصی برای ID تریدینگ ویو که در بخش سفارش ثبت کرده بودید فعال می‌کنند. پس از فعال‌سازی ربات، نوتیفیکشن فعال‌سازی برای شما ارسال خواهد شد.

ربات Green Moon، به صورت یک اندیکاتور خصوصی VIP در بخش invite only در لیست اندیکاتورهای شما در پلتفرم تریدینگ ویو (TradingView.com) فعال می‌شود.

ربات Green Moon در تمام بازار‌های مالی از جمله رمز ارز، بورس جهانی، فارکس و هر بازار مالی که در تریدینگ ویو چارت داشته باشد قابل اجراست.

ربات Green Moon روی تمام رمز‌ارزهای صرافی‌های مختلف و جفت ارز‌های فارکس در تمام بروکر‌ها به خوبی کار می‌کند. تنها شرط استفاده از این ربات این است که ارز مورد نظر شما در صرافی مد نظرتان در تریدینگ ویو، چارت داشته باشد.