• info@ramzarz.info

کامنت های اخیر

  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲
  • شکیبا شاملوشکیبا شاملو
  • 0

ریپل یک تکنولوژی است که هم به عنوان رمز ارز و هم به عنوان شبکه روش پرداخت دیجیتال برای تراکنش‌های مالی عمل می‌کند، این رمز ارز در ۲۰۱۲ عرضه شد. ریپل با هدف تراکنش‌های مالی جهانی تقریباً رایگان، در لحظه و با امنیت در هر اندازه‌ای شروع به فعالیت کرد. اولین چیزی که نیاز است بدانیم این است که، ریپل هم به عنوان یک پلتفرم عمل می‌کند و هم یک ارز است. ترید کردن بر ریپل نیز مانند همه ارزهای دیجیتال نیاز به یک دانش تکنیکالی و فاندامنتالی دارد. در این مقاله از سایت رمز ارز سیگنال‌های ریپل ربات دایموند سیگنال را بررسی می‌کنیم و به نکاتی اشاره می‌کنیم که در ترید کردن روی این ارز دیجیتال کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: تست سیگنال‌های اتریوم ربات دایموند سیگنال

XRP چیست؟

هدف اصلی توکن ریپل این است که مانند یک واسطه برای رمز ارزها و ارزهای فیات در مبادله‌ها عمل کند. زمان اصلی شروع به کار ریپل به ۲۰۱۳، زمانی که سرمایه‌گذاران دنیا توسط Jed McCaleb به سرمایه‌گذاری در آزمایشگاه ریپل دعوت شدند برمی‌گردد. ریپل به عنوان یک سیستم پرداخت روزانه طراحی شده است، پس خیلی امن‌تر از بیت کوین است؛ در نتیجه تراکنش‌ها سریع‌تر و ارزان‌تر است.
ریپل قابلیت مبادله با هر ارزی و یا چیز با ارزشی نظیر طلا را با یک کمیسیون پایین دارد.

مزیت‌های ریپل

۱_ همانطور که در بالا اشاره شد، ریپل یک سازمان رسمی است که توسط تعداد زیادی از بانک‌ها مورد اعتماد است و یک استارتاپ دیگر بر بلاکچین از یک شرکت بی‌نام و نشان نیست.

۲_ بدون تورم است. تمامی توکن‌ها ماین‌شده هستند و هم اکنون وجود دارند.

۳_ هر چه بانک‌های بیشتر از پلتفرم تراکنش استفاده کنند، ارزش ریپل بالاتر می‌رود.

معایب ریپل

۱_ ریپل بسیار متمرکز است. کل ایده رمز ارزها جلوگیری از کنترل متمرکز است. چون همه توکن‌ها ماین شده است؛ توسعه‌دهندگان این رمز ارز تصمیم برای اینکه چه زمانی و چه مقدار توکن را ارائه دهند، می‌گیرند. پس شبیه به سرمایه‌گذاری در بانک است.

۲_ به علاوه بر متمرکز بودن، آزمایشگاه ریپل حدود به ۶۱ درصد آن را مالک است.

۳_ متن باز است. این نکته مهمی است که کدها در دسترس مردم باشد ولی باز امکان هک وجود دارد.

سیگنال‌های ریپل ربات دایموند سیگنال

تا این قسمت به صورت کامل با ارز ریپل و مزایا و معایب آن آشنا شدیم. در ادامه مقاله چندین نمونه از سیگنال‌های ریپل ربات دایموند سیگنال را بررسی می‌کنیم.

سیگنال‌های ریپل ربات دایموند سیگنال سیگنال‌های ریپل ربات دایموند سیگنال

ربات دایموند سیگنال یک ربات دستیار ترید است، در نتیجه فقط سیگنال ورود به معامله را صادر می‌کند و حد سود و حد ضرری را مشخص نمی‌کند. برای این گزینه یا می‌توانید بر طبق استراتژی شخصی خودتان عمل کنید و حد سود و حد ضرر معامله‌تان را مشخص کنید یا می‌توانید زمانی که ربات سیگنال معکوس داد از معامله خارج شوید.

یک نکته مهم درباره حرکت‌های سریع و شارپ بازار وجود دارد و این است که، تمام بازارهای مالی و نمودارها از اخبار فاندامنتال تشکیل می‌شوند. و این رویدادها و اتفاقات جهان هستند که قیمت‌ها را به وجود می‌آورند؛ در نتیجه گاهی اوقات ممکن است که این اتفاقات در لحظه و با سرعت زیاد بر بازار تاثیر بگذارد.

در نمودار اول اگر دقت کنید اولین سیگنالی که ربات در جهت سل صادر کرده است، بعد از چند کندل نمودار به سرعت و با کندل بسیار قوی ریزش کرد. نکته مهمی که بعد از این ریزش‌ها و یا صعودهای شارپ وجود دارد این است که بازار معمولا بعد از کندل‌های قوی وارد فاز اصلاح می‌شود و یا همان حالت و با همان سرعت برمی‌گردد. در نمودار بالا اگر دقت کنید بعد از ریزش قوی نمودار اندکی در جا می‌زند و بعد از آن دیگر تاثیر خبر رفته است و بازار بر طبق امواج و الگوهای تکنیکالی رفتار می‌کند.

پس همیشه در نظر داشته باشید که بعد از ریزش‌ها و یا صعودهای قوی، بازار معمولا وارد فاز اصلاح می‌شود. در نتیجه از لحاظ روان‌شناسی ذهن خودتان را درگیر نکنید. نکته دیگری که در ترید بر روی ریپل با ربات دایموند ترید باید در نظر داشته باشید این است که، مناطق حمایت و مقاومت را لحاظ کنید و در کنار سیگنال‌های ربات آن‌ها را رسم کنید. این کار کمک می‌کند که تریدهایی با ریسک کمتر و مطمئن‌تر داشته باشید.

دایموند سیگنال , ربات تریدر , ریپل ,

کامنت ها

نظر دهید

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما