• info@ramzarz.info

کامنت های اخیر

  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۲
  • تیم تحریریهتیم تحریریه
  • 0

بنیان‌گذاران شبکه XRP در سال ۲۰۱۲، صد میلیارد توکن XRP استخراج کردند و هشتاد میلیارد توکن را برای توسعه شبکه و پشتیبانی مالی در اختیار شرکت ریپل گذاشتند. بیست میلیارد توکن باقی‌مانده بین بنیان‌گذاران این شبکه تقسیم شد. برخلاف دیگر رمز ارزهای شناخته شده مثل بیت کوین، اضافه شدن ذخیره در گردش XRP صرفا مبتنی بر پاداش حل بلاک‌ها نیست، بلکه در هر زمانی بنیان‌گذاران شبکه می‌توانند توکن‌های از پیش استخراج شده را در بازار عرضه کرده و ذخیره در گردش این توکن را افزایش دهند. کمپانی ریپل در سال ۲۰۱۷ برای جلب اعتماد مخاطبان خود ۵۵ میلیارد از ۸۰ میلیارد توکن خود را به یک حساب امانی دیگر (escrow account) انتقال داد که صرفا مجوز عرضه یک میلیارد توکن در ماه را دارد. بخش عمده‌ای از توکن‌های این حساب همچنان در حساب باقی مانده است، اما توکن‌هایی که در حساب شرکت ریپل نگه‌داری می‌شوند در بازار عرضه شده و ذخیره در گردش این توکن را شامل می‌شوند. در ژانویه ۲۰۲۲ اطلاعات حساب escrow منتشر شد که نشان می‌‌داد ۴۶ میلیارد توکن XRP در آن وجود دارد. در پایان هر ماه توکن‌های عرضه نشده به حساب escrow بازگردانده می‌شود و در زمان دیگری دوباره عرضه خواهد شد. طی ۳۲ ماه گذشته ۳۲ میلیارد توکن XRP از این حساب خارج شده و در مجموع ۲۷ میلیارد توکن دوباره به حساب برگشته است. به طور کلی ارزش توکن XRP از سال ۲۰۱۲ با دو جهش بزرگ همراه بوده است. در دسامبر ۲۰۱۳، قیمت ریپل طی ۱۵ روز، ۱۱ برابر شد و یک سال بعد از آن طی ۳۳ روز یک افزایش ۴.۵ برابری را تجربه کرد. اما جهش اصلی ارزش این توکن با گسترش موج فعالیت بازارهای مالی و صرافی‌‌های رمزارزی آغاز شد. طی سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸، توکن XRP که پیش از آن همواره ارزشی زیر ۰.۰۱ دلار داشت، با رشدی ۵۱۰۰۰ درصدی، به اوج قیمتی ۳.۴ دلار رسید.

دوره اوج ارزش ریپل دوام زیادی نداشت چند ماه پس از جهش بزرگ، به نزدیک ۰.۱ دلار رسید. این روند تا سال ۲۰۲۱ ادامه داشت و در این سال هم حجم تقاضا برای ریپل ارزش آن را به ۲ دلار رساند. پس از گذر از این دوره قیمت ریپل دوباره با کاهش روبه‌رو شد و به زیر یک دلار رسید. با این حال در یک نگاه کلان‌مدت رشد این توکن قابل توجه بوده است.

برای دریافت سیگنال ریپل کلیک کنید!

تحلیل هفتگی قیمت ریپل در تاریخ ۲۲ مرداد

پس از جهش صعودی ریپل در ماه گذشته، طی یک ماه اخیر شاهد یک روند نزولی هستیم. در حال حاضر توکن‌های کاردانو با قیمت ۰.۶۳ دلار معامله می‌شوند. سطح فعلی قیمت بسیار نزدیک به کف محدوده قیمتی یک هفته گذشته (۰.۶۲ دلار) است. هرچند قیمت لحظه‌ای در کف محدوده اخیر واقع شده است اما با توجه به تداوم روند نزولی کاردانو، ورود به معامله خرید در این سطح با ریسک جدی همراه است.

تحلیل هفتگی قیمت ریپل در تاریخ ۲۲ مرداد

در صورت تداوم این روند نزولی قیمت دوباره با حمایت ۰.۶۲ دلاری درگیر خواهد شد. شکست این سطح حمایتی می‌تواند قیمت ریپل را به سمت حمایت کلیدی دو ماه گذشته در سطح ۰.۵۱ دلاری سوق دهد. بنابراین باید منتظر واکنش نهایی به سطح ۰.۶۲ دلاری بمانیم.

اگر خریداران موفق شوند از مقاومت شکل‌ گرفته توسط میانگین متحرک ۲۰ روزه عبور کنند، می‌توان نتیجه گرفت که روند نزولی اخیر تغییر وضعیت داده است. اهداف بعدی قیمت در صورتی که روند صعودی آغاز شود، سطح ۰.۷۱ و ۰.۸۲ اهداف اصلی حرکات قیمتی خواهند بود. بنابراین برای ورود به معامله ریپل عجله نکنید و منتظر تعیین وضعیت بازار بمانید.

ریپل چگونه کار می‌کند؟

XRP یک شبکه عمومی همتا به همتا است که توسط کمپانی ریپل پشتیبانی و توسعه داده می‌شود. مکانیزم اعتباربخشی به تراکنش‌ها با دیگر شبکه‌های شناخته‌شده متفاوت است، این شبکه نه از مکانیزم اثبات-کار (Pow) استفاده می‌کند و نه از سیستم اثبات-سهام (PoS) بهره می‌برد. این شبکه از مکانیزم Federated-Consensus استفاده می‌کند. در این مکانیزم اعضای شبکه از طریق دیگر اعضای شبکه قابل تایید هستند و برای این اعتبار بخشی هیچ پاداشی دریافت نمی‌کنند. به عبارتی مفهموم ماینر (Miner) یا اعتباردهنده (Validator) در این شبکه کاربردی ندارد.

دسترسی به اطلاعات ثبت‌ شده در این شبکه از طریق اپلیکیشن و وبسایت این کمپانی قابل دسترس است. علاوه‌براین افراد می‌توانند از کتابخانه‌های برنامه‌نویسی این شبکه نیز استفاده کنند. یکی از مزایای ریپل وسعت پشتیبانی از زبان‌های مختلف طراحی الگوریتم است. کدهای مدیریت شبکه به شکل منبع‌-باز در اختیار همه افراد قرار دارد.

از دیگر مزایای شبکه ریپل پشتیبانی ویژه برای مبادله ارزهای فیات با توکن XRP است. این پشتیبانی که تحت عنوان ODL (on-demand liquidity) شناخته می‌شود، می‌تواند تبادل‌های نقدی را با سرعت بسیار بالاتری صورت دهد. کاربر می‌تواند برای تبدیل ارز فیات به توکن XRP یا بالعکس، درخواست خود را به حساب‌های تعیین شده سازمانی ارائه دهد و این تبادل را در کمتر از ۳ ثانیه انجام دهد. این در حالی است که فرآیند تبدیل ارز فیات به رمز ارز معمولا چندین ساعت تا چندین روز زمان نیاز دارد.

توان پردازش شبکه XRP نیز جزو موارد قابل توجه است. این شبکه تراکنش‌‌ها در عرض ۵ ثانیه اجرایی می‌کند و توان پردازش ۱۵۰۰ تراکنش در یک ثانیه را داراست. کارمزد تراکنش در این شبکه بسیار کم است و بر مبنای الگوریتم طراحی شده مبلغ بسیار کوچک این توکن (کمتر از ۰.۰۰۰۰۱ یک واحد XRP) را در مبادلات، به عنوان کارمزد کم می‌کند.

بیشتر بخوانید: بررسی سیگنال‌های ریپل ربات دایموند سیگنال

رخداد‌های مهم ریپل

در سال ۲۰۲۰ کمیسیون بازار سهام آمریکا، شرکت ریپل را به اقدامات غیرقانونی در حوزه بازارهای مالی متهم کرد. پس از آن آزمایشگاه کمپانی ریپل بسته شد و این پرونده همچنان در جریان است. فعالیت کمپانی‌های رمز ارزی در آمریکا دارای چالش‌های قانونی بزرگی است. نبود قوانین کافی برای جداسازی شرکت‌های عرضه سهام و منتشرکننده توکن، همواره دلیل اصلی این اختلافات نظارتی است. قطعا نتیجه این پرونده بر قیمت ریپل و دیگر توکن‌های بازار رمز ارزها موثر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: تست و بررسی سیگنال‌های ربات گرین مون روی ریپل

ریپل ,

کامنت ها

نظر دهید

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما