• info@ramzarz.info

کامنت های اخیر

  • ۲۱ مهر ۱۴۰۲
  • شکیبا شاملوشکیبا شاملو
  • 0

اتریوم (ETH) یک پلتفرم محاسباتی غیرمتمرکز است که قابلیت عملکرد قرارداد هوشمند را دارد. این سیستم غیرمتمرکز توسط هیچ شخص و یا سازمانی کنترل نمی‌شود و مبادلات اتریوم مستقل از بانک­‌ها صورت می‌گیرد. به رمز ارز مبادله‌شده در این شبکه، اتر گفته می‌شود. انجام ترید ارز دیجیتال به منظور کسب سود تنها از طریق یادگیری و افزایش سطح دانش در زمینه ارزهای دیجیتال امکان‌پذیر است. در کنار افزایش اطلاعات، استراتژی و سیستم معاملاتی که برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال انتخاب می‌کنید، بسیار مهم است و از حساسیت زیادی برخوردار است. در این مقاله قصد داریم سیگنال‌های اتریوم ربات اسمارت ترید را بررسی کنیم.

برای دریافت سیگنال اتریوم کلیک کنید!

تاریخچه اتریوم

Vitalik Buterin، یک برنامه‌نویس روسی کانادایی، به بیت کوین و بلاکچین علاقه‌مند شد و اعتقاد داشت بلاکچین پتانسیل بیشتری دارد. این برنامه‌نویس دنیایی را می‌دید که در آن توسعه‌دهندگان از سراسر جهان بتوانند اپلیکیشن‌هایی را روی آن ایجاد کنند. نکته مهم در مورد این اپلیکیشن‌ها عدم وابستگی آن‌ها است. به همین دلیل به آن‌ها dApp نیز گفته شد. این فکر انگیزه ایجاد اتریوم بود.

بوترین پروژه خود را با نام اتریوم ایجاد کرد. در سال ۲۰۱۴، عرضه عمومی اتریوم یا عرضه اولیه اتفاق افتاد که ۱۸ میلیون در ۴۲ روز به دست آمد. پلتفرم در ۳۰ جولای ۲۰۱۵ شروع به کار کرد. بسیاری از افراد فرض می‌کنند که اتریوم نام رمز ارز است، درحالیکه اتریوم در واقع نام پروژه و اتر نام رمز ارز است. اتریوم دارای چندین وظیفه درون و بیرون اکوسیستم اتریوم است، برخی از مهم‌ترین آن‌ها شامل:

  • یک روش پرداخت
  • ذخیره ارزش
  • پاداش ماینرها
  • استیکینگ

برخی از ویژگی‌هایی که ترید کردن روی اتریوم را جذاب می‌کند؛ شامل:

  • اتر فیات نیست: مثل هر رمزارز نامتمرکز و عمومی دیگر تحت نفوذ سازمانی نیست.
  • همواره باز است: برخلاف بورس اوراق بهادار، بازار رمز ارز همواره باز است. در هر زمانی می‌توان اتر را در اغلب صرافی‌ها در سراسر جهان معامله کرد.
  • نوسان: اتر مثل سایر رمز ارزها نوسانات شدیدی دارد که می‌توان از آن برای کسب سود استفاده کرد.

 

برای خرید ربات اسمارت ترید کلیک کنید!

سیگنال‌های اتریوم ربات اسمارت ترید

نمودارهای زیر سیگنال‌های اتریوم ربات اسمارت ترید را در دو تایم فریم متفاوت نشان می‌دهد.

سیگنال‌های اتریوم ربات اسمارت ترید سیگنال‌های اتریوم ربات اسمارت ترید

همانطور که مشاهده می‌کنید، سیگنال‌های بای با فلش آبی رنگ و سیگنال‌های سل با فلش نارنجی نشان داده شده است. ربات با توجه به ۳۲ اندیکاتور و شاخص دقیق تکنیکالی که دارد نمودار و چارت را رصد می‌کند و سیگنال‌ خود را صادر می‌کند.

با توجه به نمودار اول، چارت قیمت روند خاصی ندارد؛ معمولا زمانی که بازار بدون روند می‌شود و در اصلاح قرار دارد، معامله کردن برای تریدرها کمی مشکل و سخت خواهد شد. علت آن این است که الگوهایی که تشکیل می‌دهد معمولا از نوع پیچیده است و زمانی که الگو پیچیده یا کامپلکس باشد، تشخیص این که چه اتفاقی دارد روی نمودار می‌افتد تقریبا غیرقابل پیش‌بینی می‌شود، مگر این که از تایم فریم‌های متفاوت استفاده کنید.

زمانی که با ربات روی اتریوم یا هر ارز دیجیتال دیگه‌ای معامله می‌کنید، بازی بین تایم فریم‌ها را یاد می‌گیرید. یک سبک تحلیل‌گری با نام MTF وجود دارد که از ترکیب چند تایم فریم برای معامله کردن استفاده می‌کند.

در نمودار دوم، روند چارت تقریبا مشخص و معلوم نیست؛ اما ربات سیگنال ورود به معامله در دو جهت را دائما نشان می‌دهد. نکته مهمی که وجود دارد این است که ربات اسمارت تریدر در دسته ربات‌های دستیار ترید قرار دارد. سعی کنید زمانی که ربات سیگنال ورود به معامله را می‌دهد، اندکی از صحت و درست بودن ترید خود مطمئن شوید؛ اگر زمانی بود که عین نمودارهای بالا، روند چارت را نتوانستید تشخیص دهید، تایم فریمی که دارید و روی آن تحلیل و ترید می‌کنید را عوض کنید؛ به این روش، روش معامله‌گری MTF می‌گویند. در این روش از دو الی سه تایم فریم متفاوت برای معاملات‌تان استفاده می‌کنید. به ترتیب از تایم فریم‌های بلندمدت مثل یک ساعت یا چهار ساعت استفاده می‌کنید و  این روند را تا تایم فریم‌های کوتاه‌مدت‌تر ادامه می‌دهید.

در واقع یک تایم فریم بلندمدت دارید و یک تایم فریم کوتاه‌مدت، در تایم فریم بلندمدت روند اصلی را مشخص می‌کنید و در تایم فریم کوتاه‌مدت وارد معامله می‌شوید.

روی نمودار بالا نیز به همین صورت می‌توانید عمل کنید. زمانی که بر روی یک تایم فریم بودید و حرکات قیمت را متوجه نمی‌شدید، می‌توانید تایم فریم‌تان را عوض کنید و یک تحلیلی در تایم فریم‌های بلندمدت‌تر یا کوتاه‌مدت‌تر انجام دهید و روند اصلی‌تان را شناسایی کنید. در نهایت در تایم مورد نظرتان، نقطه ورود به معامله‌تان را مشخص کنید.

اسمارت ترید ,

کامنت ها

نظر دهید

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما