• info@ramzarz.info

کامنت های اخیر

  • ۲۸ فروردین ۱۴۰۲
  • تیم تحریریهتیم تحریریه
  • 0

در این مقاله قصد داریم سیگنال‌های ربات گرین مون را در کنار علم تحلیل‌گری پرایس اکشن قرار دهیم و بدانیم که آیا نقاط ورودی بهتر و امن‌تری را نشان می‌دهد یا خیر. پرایس اکشن یک علم نوین است که در چند ماه اخیر در بسیاری از بازارهای مالی رایج شده است. تعداد زیادی از معامله‌گران این سبک را به شیوه خود شخصی‌سازی کرده‌اند. در ابتدا با سبک پرایس اکشن آشنا می‌شویم و سپس تکنیک‌هایی را می‌گوییم که باعث می‌شود معاملات بهتری داشته باشید.

تماشا کنید: ویدیوی آموزش نحوه کار با ربات دستیار ترید گرین مون

پرایس اکشن چیست؟

پرایس اکشن یکی از ده‌ها سبک تحلیل‌گری است. یک علم نوین که بدون داشتن هیچ اسیلاتور و اندیکاتوری روی چارت،‌‌‎ فقط با نگاه‌ کردن به کندل‌ها روند بازار را تحلیل می‌کند. حال همین سبک پرایس اکشن تعدادی زیر مجموعه و سبک‌های مختلف دارد.

سوال مهمی که وجود دارد این است که چرا پرایس اکشن از اندیکاتورها و اسیلاتورها کمک نمی‌گیرد و فقط نمودار خام را لحاظ می‌کند؟ همانطور که می‌دانید، ده‌ها اسیلاتور و اندیکاتور داریم که اطلاعات خاصی را نشان می‌دهند. عموما هرکدام از این اندیکاتورها دستورهای متفاوتی می‌دهند. برای مثال در شرایطی اسیلاتور مکدی سیگنال buy می‌دهد، ولی اسیلاتور ار اس ای حرف کاملا متفاوتی می‌زند و سیگنال sell می‌دهد؛ یا اینکه واگرایی‌های متفاوتی نشان می‌دهند.

همچین در برخی مواقع، بعضی از اسیلاتورها و یا اندیکاتورها با تاخیر عمل می‌کنند و از وضعیت حال حاضر نمودار عقب می‌افتند. به عنوان مثال، کسانی که در بازار کار کرده‌اند می‌دانند که زمانی که از بازار خبری می‌آید، باید سریع واکنش نشان دهند یا حواس‌شان به معامله‌های باز باشد، یا اصلا معامله باز نداشته باشند. اما اندیکاتوری مثل میانگین متحرک، بسیار با تاخیر عمل می‌کند و اطلاع می‌دهد که اتفاقی در بازار نیفتاده است، در صورتی که همان موقع باید برای معاملاتتان تصمیم بگیرید. با توجه به دو عامل بالا، عده‌ای از تریدرها می‌گویند که اسیلاتورها دیگر منسوخ شده‌اند و کسی از آن‌ها استفاده نمی‌کند؛ البته که این حرف نه درست و نه غلط است، هر فرد یک سبک تحلیل‌گری مخصوص به خود را دارد.

این عوامل متفاوت باعث می‌شود که سبک معامله‌گری پرایس اکشن به وجود بیاید. علمی نوین که فقط با نگاه کردن به کندل‌ها و یک سری محدوده حمایت و مقاومتی پرایسی می‌تواند روند بازار و فرصت‌های معاملاتی را تشخیص دهد.

بیشتر بخوانید: بررسی عملکرد ربات گرین مون روی اتریوم

انواع سبک‌های پرایس اکشن

سبک تحلیل‌گری پرایس اکشن با این که یک سبک جدید است، اما سبک‌های زیرمجموعه زیادی دارد و به طور کلی می‌شود آن را به سه دسته تقسیم کرد:

  1. پرایس اکشن کلاسیک
  2. پرایس اکشن عرضه و تقاضا
  3. پرایس اکشن اسمارت مانی

این سه دسته، کل سبک‌های پرایس اکشن هستند که هر کدام شامل بخش‌های متفاوتی‌اند. به طور مثال سبک کلاسیک شامل پرایس ال بروکس، گلن وود، لنس و… است یا سبک عرضه و تقاضا شامل پرایس RTM ، آلفونسو، وایکوف و… است.

این سبک تحلیل‎گری نیز مانند همه سبک‌ها یک تعداد کلید واژه مهم دارد، که البته برخی شبیه به سبک کلاسیک است، اما فقط حروف آن تغییر کرده است.

سیگنال‌های ربات گرین مون

سیگنال‌های ربات گرین مون بر مبنای ۲۹ شاخص و اندیکاتور دقیق تحلیل تکنیکال است. تفاوت بسیار مهمی بین سبک تحلیل‌گری پرایس اکشن با سایر سبک‌های تحلیل‌گری وجود دارد و آن این است که سایر سبک‌های تحلیل‌گری مانند الیوت یا سبک کلاسیک، برای ورود به معامله تاییدی می‌گیرند (به عنوان مثال خط روند می‌شکند و وارد معامله می‌شویم) اما پرایس اکشن به خاطر این که در لحظه و فقط با نگاه کردن به کندل‌ها بازار را رصد می‌کند، بدون تایید وارد معامله می‌شود.

برای خرید ربات گرین مون کلیک کنید!

تعدادی کندل‌های خاص در پرایس اکشن داریم که اگر زمانی این کندل‌ها در بازار تشکیل شد، احتمال اتفاقاتی همچون تغییر روند وجود دارد. اگر این کندل‌ها را در کنار سیگنال‌های ربات گرین مون قرار دهیم، مطمئنا از ریسک معاملات‌تان کم خواهد شد. همچین مناطق حمایت و مقاومتی پرایس هم وجود دارند که می‌توانیم به عنوان محدوده تغییر قیمت یا تثبیت قیمت از آن استفاده کنیم.

همانطور که می‌دانید سبک‌های تحلیل‌گری بسیاری داریم. هر سبک تحلیل‌گری که باعث شود ریسک معاملات‌تان کاهش پیدا کند مفید است. اگر فقط از ابزارهای تحلیل تکنیکال به عنوان خطوط راهنما در مسیر تریدتان استفاده کنید، می توانید جلوی بسیاری از ضررهایتان را بگیرید.

ربات تریدر , گرین مون ,

کامنت ها

نظر دهید

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما