- ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
مبحث روانشناسی بازارهای مالی یکی از سه پایه اصلی آموزش همه تریدرها است. همه معاملهگران در طول زمانی که پشت نمودار هستند، در معرض آسیبهای روانشناسی و تریدری قرار دارند. بر طبق قاعدهای، ۹۰ درصد در بازارهای مالی ضرر میکنند و فقط ۱۰ درصد به سوددهی مستمر میرسند. احساسات از راههای بسیار پیچیدهای بر تصمیمات معاملهگر تاثیر میگذارند. یکی از حسنهای رباتهای معاملهگر این است که باعث میشود احساساتتان را وارد بازار نکنید. هرگونه تصمیم احساسی در بازار به معنی این است که قسمتی از راه را اشتباه میروید، حتی اگر در آن معامله ضرر نکنید.
برای آشنایی با رباتهای تریدر رمزارز کلیک کنید!
کسبوکار تریدری
به عنوان یک معاملهگر، بعد از تحلیلتان از بازار برخی اتفاقها را انتظار دارید که رقم بخورد، ولی به هیچ عنوان نمیتوانید بگویید که چنین اتفاقاتی در بازار رخ میدهد. نوع بیانتان در کلماتی که استفاده میکنید بسیار مهم و حیاتی است. اگر از بازار انتظار یک اتفاق را داشته باشید و آن اتفاق نیفتد (که به دفعات پیش میآید) از لحاظ روانی ذهنتان درگیر میشود. این اتفاق، هم بر معاملهتان تاثیر میگذارد و هم بر معاملات بعدیتان اثرگذار خواهد بود. هیچوقت از بازار انتظار نداشته باشید و فقط توانایی پذیرش خودتان را بالا ببرید.
دنیای معاملهگری، دنیای اشتباهات است. وقتی اشتباهی میکنید اصلا خودتان را سرزنش نکنید؛ چون همه در حال اشتباه کردن هستند. به جای سرزنش کردن خودتان از اشتباهتان درس بگیرید که در دفعات بعد در بازار، دیگر آن را تکرار نکنید.
یکی از سختترین کارهای یک معاملهگر این است که تشخیص دهد چه زمانی، زمان معامله کردن است. این که چه میزان صبور باشید بسیار مهم است، همانطور زمانی که اقدام به ورود به معامله میکنید، نیز اهمیت دارد. حرفه معاملهگری و تریدری کسبوکاری نیست که منافع آن به ساعات حضورتان در بازار وابسته باشد؛ بلکه منافع این کسبوکار به عملکرد خودتان وابسته است. این که دائم پشت نمودار باشید و به کندلها و بالا و پایینهای نمودار دقت کنید، هم میتواند جنبه مثبت داشته باشد و هم میتواند آسیب وارد کند.
اگر نظارت دائم روی بازار این حس را میدهد که دارید فرصتهای معاملاتی را از دست میدهید و باید عجله کنید، کاملا خود را در معرض آسیبهای روانی قرار دادهاید. فرصتهای معاملاتی در بازارهای مالی به هیچ عنوان تمام نمیشوند. در طول روز در بازارهایی مثل فارکس یا کریپتو، فرصتهای معاملاتی متعددی روی ارزهای مختلف داریم. پس حواستان جمع باشد که خودتان را در تنگناهای معامله اجباری قرار ندهید.
اما اگر پشت نمودار هستید و استرس معامله ندارید و هیچ عجلهای هم ندارید، این خوب است. هم به کندلها و الگوهای بازار دقت میکنید و هم با روندهای ارزی که معامله میکنید آشنا میشوید.
چگونه ربات مناسب ترید انتخاب کنیم؟ در این ویدیو تماشا کنید!
سیگنال ربات در کنار کنترل روان
بالاتر اشاره کردیم که برای کار کردن در بازارهای مالی نیاز است که سه رکن اصلی را رعایت کنید:
۱- تحلیلگری
۲-مدیریت سرمایه
۳-روانشناسی بازار
اگر هر کدام از این موارد کمتر از بقیه رشد کنند، مسلما تعادلتان در معاملهگری به هم میخورد.
اگر توضیح کوتاهی درباره هر کدام از موارد بالا داشته باشیم به این صورت است که، تحلیلگری در اصل بیان احتمالات است. زمانی که نمودارها را بررسی میکنید یا کندلها را میبینید، در حال تحلیل ذهن تریدرهای مختلف هستید؛ این تحلیلها دائما در لحظه با هر کندلی که در بازار میآید عوض میشود. پس کل پروسه تحلیلگری بیان احتمالات است.
برای آشنایی بیشتر با ربات دایموند سیگنال کلیک کنید!
مدیریت سرمایه بحث بقا و زنده ماندن در بازار است. بدون رعایت اصول مدیریت سرمایه، حتی زبدهترین تحلیلگران نیز قادر به کسب هیچ سودی در بازار نخواهند بود.
مبحث روانشناسی تعادل و تمرکزتان را در بازار نشان میدهد. ذهنتان به عنوان یک معاملهگر باید بزرگ فکر کند. اگر اینگونه فکر کنید که یک روز سودهای ۲۰۰۰ دلاری از بازار میگیرید، اعداد ذهنیتان بالا رفته و دیگر با ضررهای کوچک تمرکزتان از دست نمیرود.
برای کار کردن با هر سیستم معاملاتی، چه ربات باشد چه استراتژی شخصی، باید دائما تمرکزتان را حفظ کنید تا بتوانید بهترین عملکردتان را در بازار به نمایش بگذارید.
پست های اخیر
کامنت های اخیر
- […] بیشتر بخوانید: تست سیگنالهای اتریوم ربات دایموند سیگنال […]
- […] بیشتر بخوانید: تست سیگنالهای اتریوم ربات دایموند سیگنال […]
- […] بیشتر بخوانید: تست سیگنالهای اتریوم ربات دایموند سیگنال […]
- […] بیشتر بخوانید: ترکیب سیگنالهای ربات دایموند سیگنال با اندیکاتور MACD […]
- […] بیشتر بخوانید: تست سیگنالهای اتریوم ربات دایموند سیگنال […]
دسته بندیها
آخرین به روزرسانی های شرکت ما