• info@ramzarz.info
  • ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲

توکن LINK توکن بومی Chainlink است. این پلتفرم نقش یک رابط میان بلاک چین و اطلاعات دنیای غیرمجازی را بازی می‌کند. در اصطلاح به این پلتفرم‌ها اوراکل (Oracle) گفته می‌شود. اوراکل‌ها نوعی فناوری محسوب می‌شوند که نقش وارد کردن داده‌های جهانِ واقع به بلاکچین را بازی می‌کنند.

LINK یک توکن ERC-20 است و بر پایه بلاکچین اتریوم فعالیت می‌کند. این پلتفرم نیز از مکانیزم اثبات-سهام برای اعتبار دادن به تراکنش‌ها بهره می‌برد، با این تفاوت که اعضا باید برای دریافت پاداش در فرآیند تایید تراکنش‌ها سهیم باشند. در مکانیزم اجماع اتریوم، افراد می‌توانند صرفا با خرید توکن بومی (اتر) از تراکنش‌ها سود کسب کنند.

برای دریافت سیگنال خرید و فروش LINK کلیک کنید!

تحلیل هفتگی قیمت LINK در تاریخ ۳ تیر

پس از ریزش قیمت LINK در دو هفته گذشته، خریداران توانستند کف محلی سویه نزولی اخیر را در سطح ۵.۱۲ دلاری تثبیت کنند. بازار LINK برای مدت هفت روز وارد یک محدوده تعادلی شد و سطح عرضه و تقاضا و فضای حاکم بر بازار اجازه بازیابی قیمت را به خریداران این توکن نداد. طی این مدت سطح قیمتی ۵.۳۲ دلار به عنوان سقف محدوده تعادلی نقش سطح مقاومتی را بازی کرد. اما با شروع جهش بازار رمز ارزها در ۴ روز گذشته، این مقاومت به سرعت شکسته شد و قیمت تا ۶ دلار بالا رفت. می‌توان گفت که سویه صعودی چند روز گذشته بازدهی ۲۰ درصدی را برای توکن LINK به ارمغان آورد.

تحلیل هفتگی قیمت LINK در تاریخ ۳ تیر

در حال حاضر LINK در محدوده ۶.۰۶ دلار معامله می‌شود. این سطح قیمتی از مناظر مختلفی مهم است. سطح فعلی نقطه مناسبی برای ورود به معامله خرید یا فروش محسوب نمی‌شود، چراکه خریداران و فروشندگان با یک سطح مقاومتی موثر درگیر هستند و حاصل این زقابت جهت آتی نمودار قیمت را تعیین خواهد کرد. اگر سویه صعودی ادامه یابد و قیمت در بالای ۶.۱۵ تثبیت شود، می‌توان انتظار داشت که اولین مقصد قیمت ۶.۳۳ دلار و پس از آن سطوح مقاومتی ۶.۴۵ دلار و ۶.۹۰ دلار خواهد بود. در این میان احتمال دو هدف اولیه بیشتر از هدف سوم است.

اگر وارد معامله خرید شوید می‌توانید میانگین متحرک ۳۰ روزه را به عنوان حمایت کلیدی در نظر بگیرید، این شاخص در حال حاضر در محدوده ۵.۸ دلار واقع شده است. حمایت کلیدی بعدی نیز در سطح ۵.۵۷ دلاری واقع شده است. در صورتی که قیمت روند اصلاحی در پیش گیرد و در زیر سطح ۵.۹ دلاری تثبیت شود، می‌توان از این حمایت‌ها به عنوان سطوح سوددهی استفاده کرد.

ارزش توکن LINK

از یک میلیارد توکنی که در سال ۲۰۱۷ با آغاز به کار این پلتفرم منتشر شد، چیزی در حدود ۳۵ درصد آن به شکل عمومی عرضه شد و افراد با قیمت ۰.۰۹ تا ۰.۱۱ دلار، این توکن‌ها را خریداری کردند. ارزش این توکن تا نزدیک به دو سال از مرز ۱.۴ دلار فراتر نرفت، اما در سال ۲۰۱۹ در پی مشارکت کمپانی‌های بزرگی مثل Google cloud، Polygon Network و Reserve، ارزش این توکن با افزایشی ۴۹۰ درصدی، به ۵ دلار رسید. اضافه شدن شریک‌های دیگر در سال ۲۰۲۰ و استقبال گسترده از پروژه Chainlink باعث شد تا برای اولین بار ارزش این توکن از مرز ۲۰ دلار عبور کند. در مجموع از دسامبر ۲۰۲۰ تا می ۲۰۲۱، ارزش توکن LINK حدودا ۶ برابر شد و به قله قیمتی خود در ۵۲ دلار رسید.

 ChainLink چگونه کار می‌کند؟

زمانی که در سال ۲۰۱۷ وایت پیپر پروژه ChainLink منتشر شد، هدف آن پیاده‌سازی و توسعه یک شبکه متمرکز برای مدیریت و طبقه‌بندی اطلاعات درآمدی افراد بود. اما در وایت پیپر جدیدی که در سال ۲۰۲۱ منتشر شد یک تغییر عمده رخ داد. این اوراکل از یک شبکه متمرکز به یک شبکه غیرمتمرکز تغییر وضعیت داد.

از منظر طراحی الگوریتم، پلتفرم چین لینک تمایز بارزی با دیگر پلنفرم‌های رمز ارزی دارد. این پلتفرم نه تنها خود دارای بلاک چین مستقل نیست، بلکه فعالیت خود را به یک بلاک چین خاص محدود نمی‌کند. اعضای شبکه می‌توانند فعالیت خود را در بلاکچین‌های مختلفی صورت دهند و دریافت پاداش به این خاطر است که از اطلاعات پلتفرم ChainLink در قراردادهای هوشمند طراحی شده، استفاده کنند. به عبارتی این پلتفرم می‌تواند برای ورود هر داده‌ای به بلاکچین استفاده شود، از داده‌های مرتبط با پیش‌بینی آب و هوا گرفته تا نتایج انتخابات ریاست جمهوری کشورها.

در حالی که تکنولوژی بلاکچین به طور ویژه‌ای در زمینه ذخیره و ثبت اطلاعات مفید و کاراست، اما نمی‌تواند اطلاعات را به یک منبع خارجی ارسال کرده یا داده‌ها را به شکل خودکار از آن دریافت کند. برخی از بلاکچین‌ها که قابلیت خواندن و دریافت اطلاعات را دارند در اصلاح On-chain (آنچین) منسوب می‌شوند.

تصور کنید ارتباط یک کامپیوتر را از اینترنت قطع کنیم. در عمل این کامپیوتر توانایی ارتباط با منابع اطلاعاتی دیگر را از دست می‌دهد، اما از طرفی قطع بودن اینترنت ایمنی داده‌های موجود را به شکل قابل‌توجهی افزایش می‌دهد. بلاکچین نیز تا حدی یک سیستم ایزوله محسوب می‌شود. اگر بلاکچین را یک کامپیوتر در نظر بگیریم، اوراکل‌ها نقش Wi-Fi را بازی می‌کنند. اوراکل‌ها ارتباط بلاک چین با داده‌های بیرونی را فراهم می‌کنند. به این داده‌های بیرونی در اصلاح Off-chain گفته می‌شود. برخی از این منابع خارجی شامل APIها، اینترنت اشیا (IoT) و دیگر پلتفرم‌های جمع‌آوریِ داده، می‌شوند. اوراکل‌ها این امکان را به بلاکچین می‌دهند که این داده‌ها را دریافت کرده و ذخیره کنند، علاوه بر اینکه می‌توانند در مقابل، اطلاعات خود را به سیستم‌های Off-chain ارسال کنند. در واقع اوراکل‌ها یک ارتباط دو طرفه و سودمند میان شبکه‌های آن‌چین و آف‌چین برقرار می‌کنند.

بنابراین ChainLink در واقع اینترنت بلاکچین‌ها محسوب می‌شود. این پلتفرم داده‌های منابع بیرونی را جمع‌آوری کرده و در اختیار بلاک چین قرار می‌دهد و از طرفی دیگر داده‌های آنچین را به منابع بیرونی انتقال می‌دهد.

رخدادهای کلیدی ChainLink

صرافی بایننس در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد که داده‌های صرافی و مبادلات رمز ارزی را در اختیار ChainLink قرار می‌دهد تا بلاک چین‌های دیگر نیز بتوانند از این داده‌ها در راستای طراحی و توسعه پروژه‌های خود استفاده کنند. همین امر ارزش پروژه ChainLink را افزایش داد و این روند همچنان رو به گسترش است.

کامنت ها
نظر دهید




کد امنیتی را وارد کنید :

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما