• info@ramzarz.info

کامنت های اخیر

  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۲
  • تیم تحریریهتیم تحریریه
  • 0

بایننس کوین (BNB)، توکن صرافی بایننس محسوب می‌شود. این کوین ابتدا بر مبنای بلاک چین اتریوم فعالیت خود را آغاز کرد ولی پس از مدتی بلاک چین مختص به خود را تحت عنوان «Smart Chain» توسعه داد و در حال حاضر به اسم BNB Chain شناخته می‌شود.

هولدرهای بایننس کوین که حساب معاملاتی نیز در صرافی بایننس داشته باشند، از تخفیف‌های خوبی برای مبادلات خود برخوردارند. به عبارتی تقاضای BNB با میزان افرادی که درخواست خدمات مالی از بایننس دارند، رابطه مستقیمی دارد. بنابراین می‌توان خرید بایننس کوین را یه سرمایه‌گذاری برای داشتن مبادلات بهتر تلقی کرد.

برای دریافت سیگنال BNB کلیک کنید!

تحلیل قیمت بایننس کوین (BNB) در تاریخ ۲۲ مرداد

بازار توکن بایننس همواره به عنوان یکی از پایدارترین بازارهای رمز ارزی شناخته می‌شود. این رمز ارز طی دو ماه گذشته در محدوده تعادلی پایدار نوسان می‌کند. کف و سقف این محدوده به ترتیب ۲۳۰ و ۲۵۷ دلار است. قیمت توکن بایننس در حال حاضر در کف قیمتی دوره اخیر است و می‌تواند فرصت خوبی برای ورود به بازار باشد.

تحلیل قیمت بایننس کوین (BNB) در تاریخ ۲۲ مرداد

در صورتی که حمایت ۲۴۰ دلاری بتواند در مقابل فشار فروشندگان واکنش خوبی نشان دهد، می‌توان نتیجه گرفت که قیمت حرکت خود را به سمت مقاومت ۲۴۷ دلاری آغاز خواهد کرد. میانگین متحرک ۲۰ روزه که در سطح ۲۴۲ دلاری واقع شده است نقش مقاومتی بسیار مهمی را ایفا می‌کند، صعود به مرز ۲۵۰ دلار با عبور از این شاخص امکان‌پذیر خواهد بود. این نکته را هم در نظر بگیرید که با عبور قیمت از سطح ۲۵۰ دلاری، افزایش قیمت سرعت خواهد گرفت و سطح ۲۷۴ دلاری را لمس می‌کند. از طرفی کف محدوده تعادلی فعلی سطح ۲۳۰ دلاری است. بنابراین، ورود به معاملات خرید می‌تواند برای وضعیت فعلی بازار اتریوم مناسب باشد.

ارزش بایننس کوین (BNB)

طبق گزارش CoinGecko بالاترین قیمت بایننس کوین تا به امروز ۶۸۳ دلار بوده است که در می ۲۰۲۱ ثبت شده است. این افزایش قیمت در پی افزایش قابل توجه سیستم‌های غیرمتمرکز مالی مثل DeFi‌ها، به میزبانی BNB Chain بود.

بلاک چین صرافی بایننس یک بلاکچین لایه یک محسوب می‌شود. به این معنا اپلیکیشن‌های دیگر می‌توانند بر مبنای بلاک چین بایننس طراحی شده و توسعه یابند. به همین دلیل در حال حاضر بایننس چین، رقیب اصلی بلاک چین اتریوم محسوب می‌شود. بایننس چین، سرعت بالاتری در پردازش تراکنش‌ها دارد و کارمزد کمتری دریافت می‌کند، اما متمرکز بودن آن جزو ویژگی‌های منفی این بلاک چین در حوزه رمزارزی است.

موفقیت چشمگیر بایننس در گرو روش پرداخت کارمزدها است. در صرافی بایننس کارمزدها باید با توکن بومی خود شبکه پرداخت شود. همین امر با عث حفظ تقاضای بایننس کوین در بازار شده است. البته علاوه‌براین اقدام، بایننس یک صرافی غیرمتمرکز نیز بر پایه بلاک چین خود توسعه داده است.

بیشتر بخوانید: نحوه اتصال صرافی بایننس به داشبورد رمزارز

با توجه به این اقدامات بایننس کوین از منظر میزان مبادلات و ارزش بازار، جزو ۴ رمز ارز اصلی جهان قرار گرفته است. بیت کوین، اتریوم و تتر تنها رمز ارزهایی هستند که ارزش بازار بیشتری دارند.

در ابتدا بایننس برای افزایش سرمایه، توکن‌های خود به شکل ICO به بازار عرضه کرد. در سال ۲۰۱۷ که نقطه شروع کار این صرافی بود، به ازای هر یک واحد اتریوم، می‌توانستید ۲۷۰۰ واحد واحد بایننس کوین دریافت کنید. کل کوین‌های عرضه شده در ICO، حدود ۱۰۰ میلیون واحد بود که مجموعا ارزشی معادل ۳۷۰۰۰ اتر داشت. این مجموعه در آن زمان ۱۰ میلیون دلار ارزش داشته است.

بنیان‌گذاران و سرمایه‌گذاران این پروژه ۱۰۰ میلیون توکن دیگر را نگه داشته و بین خودشان تقسیم کردند. بایننس در وایت پیپر اولیه خود اعلام کرده بود که ۲۰ درصد از سود هر فصل را برای خرید توکن‌ها و سوزاندن آن هزینه می‌کند. طبق اهداف وایت پیپر اولیه، این فرآیند آنقدر تکرار می‌شود تا کل ذخیره در گردش این توکن به زیر ۱۰۰ میلیون واحد برسد. در می ۲۰۲۲ کل ذخیره در گردش این کوین ۱۶۸ میلیون واحد بوده است.

بر مبنای طرح صرافی بایننس بخش عمده‌ای از کارمزد تراکنش‌ها صرف خرید و سوزاندن کوین‌ها می‌شود تا قیمت همچنان ارزش خود را حفظ کند. با توجه به اینکه بایننس در پایان هر فصل سود حاصل از تراکنش‌ها را صرف سوزاندن کوین‌ها می‌کند، نمی‌توان به کوین‌های سوزانده در روز رجوع کرد، اما به عنوان نمونه در پایان فصل اول سال ۲۰۲۲، ۱.۸ میلیون کوین سوزانده شده است.

بیشتر بخوانید: تست و بررسی سیگنال‌های ربات دایموند سیگنال روی BNB

بلاکچین بایننس چگونه کار می‌کند؟

مکانیزم تایید تراکنش‌ها در بلاک چین بایننس نیز مثل بلاک چین اتریوم بر مبنای اثبات سهام (PoS) طراحی شده است. با این حال این سیستم به اعتباردهندگان خیلی کمتری نسبت به اتریوم نیاز دارد. از طرفی سرعت پردازش در این شبکه بالاتر است. شاید بخشی از این اختلاف را بتوان در متمرکز بودن این شبکه توضیح داد.

در ابتدا هولد کردن توکن‌های بایننس برای پرداخت کارمزدها، صرفا انگیزه‌ای برای دریافت تخفیف کارمزد و دریافت اعتبار در بازارهای فیوچر بود. اما در حال حاضر هولد کردن بایننس کوین به عنوان یک توکن حاکمیتی، به کاربران این اجازه را می‌دهد که در تصمیمات پروژه مشارکت کنند و به عبارتی سهام‌دار این صرافی باشند.

یکی از ویژگی‌های غیرمعمول و جالب صرافی بایننس امکان برگرداندن توکن‌ها در صورت اشتباه کاربر است. هرچند این وضعیت در شرایط خاصی امکان‌پذیر است، اما می‌توان از آن به عنوان یک امکان مناسب نام برد. اگر اثبات شود که کاربر واقعا در انجام عملیات اشتباهی کرده است و ارزش توکن‌های از دست رفته بیش از ۱۰۰۰ دلار است، در مواردی توکن‌ها برگردانده شده است.

بیشتر بخوانید: بررسی توکن اکونومی بایننس کوین (BNB)

رخدادهای کلیدی صرافی بایننس

مهم‌ترین رخداد در تاریخ فعالیت بایننس، تغییر بلاک چین میزبان از اتریوم به بلاک چین اختصاصی بایننس است. در این فرآیند که طی سال ۲۰۱۹ رخ داد، توکن‌های کاربران در بلاک چین قبلی حذف شد و معادل آن در بلاک چین جدید دریافت شد.

بایننس , تحلیل بازار ,

کامنت ها

نظر دهید

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما