• info@ramzarz.info

کامنت های اخیر

  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۲
  • تیم تحریریهتیم تحریریه
  • 0

SOL توکن بومی بلاک چین Solana است. این پلتفرم در راستای افزایش سرعت اجرای تراکنش‌ها و کاهش کارمزدهای پرداختی طراحی شده و توسعه یافته است. بلاک چین سولانا دو هدف عمده را دنبال می‌کند:

کاهش کارمزد تراکنش‌ها: یکی از اهداف پروژه سولانا جذب اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز است، این پروژه با تلاش برای کاهش یا حتی حذف کارمزد تراکنش‌ها فعالیت می‌کند. البته این پلتفرم همچنان به هدف خود نرسیده است و در ازای انجام تراکنش در بلاک چین سولانا کارمزد دریافت می‌کند، اما می‌توان گفت این پروژه در کاهش هزینه کارمزد نقش موثری ایفا کرده است. با توجه به اینکه هزینه کارمزد برای اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز مبادلات مالی اهمیت بالایی دارد این شبکه می‌تواند گزینه مناسبی برای میزبانی از آن‌ها باشد.

سرمایه‌گذاری: شبکه بلاک چین سولانا نیز مانند بسیاری از بلاکچین‌های فعال این حوزه برای تامین امنیت تراکنش‌ها از مکانیزم اثبات-سهام (PoS) استفاده می‌کند. در این روش افراد می‌توانند با خرید توکن SOL و قفل کردن آن به عنوان سهام در فرآیند اعتباردهی به تراکنش‌ها سهیم شده و به ازای اجرایی شدن تراکنش‌ها سود دریافت کنند.

برای دریافت سیگنال سولانا کلیک کنید!

تحلیل قیمت سولانا و توکن SOL در تاریخ ۲۲ مرداد

بازار سولانا طی ۳ هفته اخیر در یک محدوده تعادلی واقع شده است و بین ۲۲ تا ۲۵ دلار نوسان می‌کند. اگرچه پس از صعود ماه گذشته روند نزولی سولانا با شیب تندی آغاز شد، اما طی یک هفته گذشته این روند تا حدی کند یا متوقف شده است. در حال حاضر توکن سولانا با قیمت ۲۴.۵۷ دلار در بازار معامله می‌شود. سطح فعلی قیمت از دو منظر سطح امنی محسوب می‌شود. همانطور که در نمودار روزانه قیمت مشاهده می‌کنید، قیمت لحظه‌ای بالاتر از دو حمایت کلیدی بازار، یعنی میانگین متحرک ۳۹ روزه و میانگین متحرک ۲۰۰ روزه واقع شده است.

تحلیل قیمت سولانا و توکن SOL در تاریخ ۲۲ مرداد

تثبیت قیمت در این وضعیت می‌تواند نشانه‌ای بر معکوس شدن روند نزولی اخیر باشد. در صورتی که خریداران بتوانند قیمت را تا مقاومت ۲۵.۱۷ دلاری افزایش داده و از آن عبور کنند، می‌توان امیدوار بود که قیمت حرکت خود را به سمت مقاومت کلیدی ۲۷.۴ دلاری آغاز کند.

از طرفی در صورت افزایش فشار فروش، سطح حمایت متعدد و مستحکمی در مسیر کاهش قیمت وجود دارد. سطح ۲۳.۶۱ دلاری، ۲۲.۶۶ دلاری و ۲۱.۶۸ دلاری، سه حمایت کلیدی بازار محسوب می‌‌شوند و احتمال شکست همه آن‌ها پایین است. بنابراین می‌توان سطح فعلی را، سطح مناسبی برای ورود به معامله خرید سولانا قلمداد کرد.

ارزش توکن SOL

سولانا یک رمز ارز تورمی است، به این معنا که حجم ذخیره در گردش این رمز ارز محدودیتی ندارد و می‌تواند همواره افزایش پیدا کند. در ابتدای فعالیت این پلتفرم نرخ افزایش ذخیره توکن‌های این پروژه، ۸ درصد بود. اما طبق الگوریتم طراحی شده این میزان هر سال ۱۵ درصد کاهش می‌یابد تا به ۱.۵ درصد برسد. پس از آن برای یک دوره طولانی‌مدت و نامشخص حجم ذخیره در گردش این توکن هر سال ۱.۵ درصد افزایش خواهد یافت.

۳۷ درصد از کل ذخیره در گردش سولانا در اختیار سرمایه‌گذاران است، ۲۵ درصد متعلق به تیم توسعه فنی و کمپانی سولانا است و ۳۸ درصد آن در اختیار یک صندوق ذخیره اجتماعی قرار دارد.

پس از راه‌اندازی بلاک چین سولانا در سال ۲۰۲۰، ارزش توکن آن (SOL) برای مدت یک سال بین ۰.۵ تا ۱.۵ دلار نوسان کرد. پس از آن توکن سولانا طی بازار صعودی سال ۲۰۲۱ به یکی از پربازده‌ترین رمزارزهای جهان تبدیل شد. ارزش این توکن تا می ۲۰۲۱ به ۵۵ دلار رسید. اما تا جولای ۲۰۲۱ با اصلاح قیمت، ارزش هر توکن در محدوده ۲۳ دلار قرار گرفت. قیمت SOL در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ روند صعودی خود را آغاز کرد و تا قله تاریخی خود در ۲۵۸ دلار پیشروی کرد. دوره نزولی سال ۲۰۲۲ بخش عمده‌ای از این مسیر این توکن را به عقب برگرداند. در حال حاضر قیمت هر توکن سولانا در محدوده ۲۰ دلار قرار دارد.

سولانا چگونه کار می‌کند؟

بلاک چین سولانا در واقع رقیب اصلی اتریوم در میزبانی از پروژه‌های رمز ارزی است. سولانا مسیری موثرتر و ارزان‌تر از اتریوم را در اختیار اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز قرار می‌دهد تا پروژه‌های خود را بر مبنای بلاک چین این پروژه طراحی و توسعه دهند. سولانا امکانی فراهم کرده تا سرمایه‌گذاران استارت‌آپی بتوانند شبکه‌هایی مثل توییتر را در بستر بلاک چین طراحی و پیاده‌سازی کنند. از این منظر افق آتی این بلاک چین در دنیای شبکه‌های اجتماعی مثبت ارزیابی می‌شود.

مشکل اساسی در شبکه اتریوم هزینه بالای کارمزدها و سرعت پایین اجرا شدن آن بود. به همین خاطر بلاکچین اتریوم لایه دوم این شبکه را طراحی کرد و توسعه داد تا بتواند از منظر سرعت و هزینه با دیگر بلاک چین‌ها رقابت کند. با این حال کمپانی سولانا ادعا می‌کند که با توسعه زیرساخت‌های شبکه قصد دارد هزینه کارمزد را باز هم کاهش داده و قابلیت پردازش همزمان تراکنش‌ها را به شکل قابل‌توجهی افزایش دهد.

اگرچه بلاک چین سولانا نیز از مکانیزم اثبات-سهام استفاده می‌کند و افراد می‌توانند با توجه به میزان توکن‌هایی که در این پلتفرم قفل کرده‌اند، به تراکنش‌ها اعتباربخشی کرده و سود دریافت کنند، اما تفاوت‌هایی نیز وجود دارد. بلاک چین سولانا از مکانیزم اثبات-سابقه (Prove of History) هم کمک می‌گیرد. این روش تراکنش‌ها را بر حسب زمانی که رخ داده‌اند طبقه‌بندی و تایید می‌کند. همین عامل باعث افزایش سرعت پردازش تراکنش‌ها و کاهش هزینه کارمزدها شده است.

این روش منتقدان بسیاری هم دارد و هنوز افراد زیادی به تامین امنیت شبکه توسط این مکانیزم مشکوک هستند. باید این موضوع را نیز در نظر گرفت که مکانیزم اثبات-کار همچنان به خاطر حفظ شدن کامل عدم‌تمرکز شبکه، از این مکانیزم دفاع می‌کند. همواره خطراتی در کاهش سطح عدم‌تمرکز شبکه وجود دارد.

رخدادهای کلیدی سولانا

Solana توسط یک مهندس کامپیوتر به نام Anatoly Yakovanko در سال ۲۰۱۷ پایه‌گذاری شد. تلاش‌های او نهایتا پس از چند توسعه و بهبود شبکه، منجر به تولد این پلتفرم و توکن آن شد.

در آگوست ۲۰۲۲ مشخص شد که طراح ارشد صرافی‌های سولانا، با ساخت حساب‌های ناشناس و اعمال نفوذ در بازار استیبل کوین‌ها قصد داشته میلیاردها دلار از سرمایه‌ها را به صرافی‌های تحت کنترل خودش منتقل کند. این گزارش ضربه بدی به اعتبار این بلاک چین وارد کرد.

SOL , سولانا ,

کامنت ها

نظر دهید

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما