• info@ramzarz.info

کامنت های اخیر

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
  • تیم تحریریهتیم تحریریه
  • 0

برای این که بتوانید در بازارهای مالی فعالیت و شروع به کسب سود کنید، باید یک سری قوانین را رعایت کنید. سود کردن در بازارهای مالی کار چندان سختی نیست. شاید ۸۰ درصد از تریدرها در بدو ورود به بازار بتوانند سود کنند، اما نکته مهم این است که ۹۰ درصد این سودها تصادفی است و در ادامه، بازار همه این سودها را از معامله‌گر پس می‌گیرد. سوال مهمی که وجود دارد این است که اگر ربات معامله‌گری داشته باشیم، آیا باز هم نیاز است که یک استراتژی شخصی طراحی کنیم؟ به بیان دیگر آیا برای معامله با ربات همچنان باید استراتژی معاملاتی داشته باشیم؟

فرقی نمی‌کند که چه چیزی را معامله می‌کنید، می‌تواند خرید و فروش ارز باشد، سهام یا بازارهای مالی دیگر؛ همانطور که بالا اشاره کردیم، سود کردن در بازارهای مالی کار سختی نیست. کار سخت و مشکل سود مستمر در این بازار است. برای این که ما به عنوان یک تحلیل‌گر بتوانیم در بازارهای مالی سود کسب کنیم، باید یک سری پیش زمینه‌ها را فراهم کنیم.

برای آشنایی بیشتر با ربات‌های دستیار ترید رمزارز کلیک کنید!

تحلیل‌گری

تحلیل کردن و معامله کردن دو امر متفاوت هستند. اولین گام و توانایی برای شروع معامله‌گری در بازارهای مالی توانایی تحلیل کردن است. این تحلیل کردن می‌تواند در بازارهای متفاوت معانی متفاوتی داشته باشد، همچنین با توجه به نوع شخصیت معامله‌گر می‌تواند در چند بُعد تقسیم‌بندی شود.

همانطور که می‌دانید دو سبک تحلیلی داریم: تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال. اولین وظیفه معامله‌گر این است که با نگاه کردن به نمودار یا اخبار بتواند وضعیت حال حاضر ارز یا سهام را بررسی کند و تمام آیتم‌ها را در نظر بگیرد. حال اگر شما با تحلیل تکنیکال کار می‌کنید، باید بتوانید با نگاه کردن به چارت قیمت و تحلیل گذشته بازار، اتفاقاتی که در آینده ممکن است برای نمودار بیفتد را پیش‌بینی کنید. اگر با تحلیل فاندامنتال کار می‌کنید، باید با بررسی اخبار و رویدادها این فرایند را طی کنید.

 

معامله کردن

بعد از این که کلیت و حال بازار برای معامله‌گر مشخص و معین شد، حال باید نقشه‌ای از قبل طراحی‌شده داشته باشید که بتواند قسمت‌هایی از حرکت روند را شکار کند. این نقشه را استراتژی معاملاتی می‌گویند. پس استراتژی معاملاتی مهم‌ترین کار را در فرایند معامله انجام می‌دهد. اولین نکته‌ای که باید یاد بگیریم این است که ما به عنوان یک معامله‌گر فقط می‌توانیم بخشی از روند یک نمودار را شکار کنیم. هیچ استراتژی و معامله‌گری وجود ندارد که بتواند کل روند را در نظر بگیرد.

اما استراتژی معاملاتی بخش‌های مختلفی دارد که بنابر شخصیت هر معامله‌گر و بازاری که در آن فعالیت می‌کند متفاوت است. به عنوان مثال، شخصی که در بازار سهام معامله می‌کند، مسلما استراتژی معاملاتی که دارد بلندمدت است. یا یک اسکلپر در تایم‌های کوتاه‌مدت و مینور معامله می‌کند، مطمئنا ورود و خروج‌های زیادی دارد که نتیجه استراتژی معاملاتی‌اش متفاوت است.

بیشتر بخوانید: انواع استراتژی معاملاتی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت در بازار رمزارزها

معامله با ربات

سوال بسیار مهمی که مطرح می‌شود این است که اگر ربات داشته باشیم، آیا نیاز است که باز هم استراتژی معاملاتی شخصی‌مان را طراحی کنیم؟

اولین نکته‌ای که وجود دارد این است که ربات‌های معامله‌گر برای این منظور طراحی شده‌اند که از ورود احساسات به معاملات جلوگیری کنند. زیرا انسان‌ها هنگام معامله دچار احساسات مختلف و حالات مختلف روانی می‌شوند و این احساسات در ابعاد مختلف (ترس، طمع، ناامیدی و…) روی معامله تاثیر می‌گذارد. در نتیجه ربات همان کار ترید انسان‌ها را بدون دخالت احساسات انجام می‌دهد.

نکته دوم این است که ربات‌های معامله‌گر به چند دسته تقسیم می‌شوند: یک دسته دستیار ترید هستند، یک دسته اتومات و دسته دیگر نیمه اتومات. همانطور که بالا اشاره شد، استراتژی معاملاتی بُعدهای مختلفی دارد، یکی از گزینه‌ها مشخص کردن حد سود و حد ضرر معامله است. به عنوان مثال، اگر ربات سوپر سیگنال را در اختیار داشته باشید، این ربات بنابر تحلیل خود نقطه ورود موثقی برای شما مشخص می‌کند، اما حد ضرر دقیقی را نشان نمی‌دهد. در نتیجه نیاز دارید که یک استراتژی معاملاتی شخصی داشته باشید که بتواند برای‌تان حد ضرر را مشخص کند. پس برای این که یک معامله‌گر حرفه‌ای باشید، باید دائم ریسک معاملات‌تان را کاهش دهید. یکی از کارهایی که باعث می‌شود ریسک معاملات‌تان کم شود، این است که استراتژی‌تان را گسترش دهید و در کنار آن از ربات استفاده کنید. همچنین با بررسی معاملات گذشته‎ای که با ربات انجام داده‌اید و یا با استراتژی شخصی، می‌توانید باگ و مشکل استراتژی‌تان را متوجه شوید و ریسک معاملات‌تان را کاهش دهید.

ربات تریدر , ربات معامله‌گر ,

کامنت ها

نظر دهید

خبرنامه برای دریافت
آخرین به روزرسانی های شرکت ما